ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΠοιος δυσφημίζει το Μεσολόγγι;

Ποιος δυσφημίζει το Μεσολόγγι;

Ποιος δυσφημίζει το Μεσολόγγι;

Ποιος δυσφημίζει το Μεσολόγγι;

Το σχόλιο της Δημοτικής Αρχής για τις παράνομες προσλήψεις που εντόπισε το ΑΣΕΠ και η απάντηση του Π. Σκαρμούτσου

Η μη νόμιμη πρόσληψη τριών ατόμων στο Πνευματικό -Κοινωνικό – Αθλητικό Κέντρο του δήμου Μεσολογγίου καθώς και μία μη νόμιμη απασχόληση ατόμου καταγράφεται στην έκθεση πεπραγμένων του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) για τις περατωθείσες επιθεωρήσεις του.

Το θέμα προκάλεσε αρκετά σχόλια και την παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής Μεσολογγίου για να διευκρινίσει ότι οι παράνομες προσλήψεις αφορούν την περίοδο της προηγούμενης δημοτική αρχής, αλλά και να σημειώσει ότι

«ο Δήμος μας με πράξεις της προηγούμενης αρχής δυσφημίζεται καταγράφει αρνητική  εικόνα και κυρίως επαληθεύεται η συστολή κατ’ επανάληψη και για ίδιο πολιτικό όφελος εκμετάλλευση των εργαζομένων/ συνδημοτών μας και των αναγκών τους».

Η παράταξη «Συμμαχία για το Μέλλον» του Π. Σκαρμούτσου, απαντώντας στο Δήμαρχο σημειώνει με νόημα ότι «είναι όμως άθλια υποκρισία και μεγάλο θράσος, να κατηγορείς την προηγούμενη Δημοτική Αρχή και να κάνεις και εσύ τα ίδια.

Να ευαγγελίζεσαι την νομιμότητα και κάθε μέρα να αποδεικνύεται ότι παρανομείς με τον ίδιο τρόπο».

Όπως αναφέρει, απευθυνόμενη στον Κ. Λύρο «στην έκθεση ελέγχου του ΕΣΠΑ για την χρήση 2020 κατά την οποία είσαστε δήμαρχος κύριε Λύρο, αναφέρεται ότι στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου κάνετε κι εσείς τα ίδια.

Ρουσφετολογικές προσλήψεις φίλων σας!»

Μάλιστα Π. Σκαρμούτσο υπενθυμίζει ότι η σχετική ερώτηση που έγινε από την παράταξή του έμεινε αναπάντητη. «Ισχύουν λοιπόν και για σας οι αναφορές σας στους προηγούμενους, οι οποίοι όμως κρίθηκαν από τους δημότες» καταλήγει με νόημα ο Π. Σκαρμούτσος.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Δεν πρέπει κανείς να επιχαίρει…

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr