ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΚοινωνικα ΝεαΠοιος ήταν αυτός που «έκλεψε» την παράσταση με τα σανδάλια στο Προεδρικό Μέγαρο

Ποιος ήταν αυτός που «έκλεψε» την παράσταση με τα σανδάλια στο Προεδρικό Μέγαρο

Ποιος ήταν αυτός που «έκλεψε» την παράσταση με τα σανδάλια στο Προεδρικό Μέγαρο

Ο ιδρυτής της Coco Mat, Παύλος Ευμορφίδης, ήταν ο άνθρωπος που «έκλεψε» την παράσταση με τα σανδάλια του στη δεξίωση που παρέθεσε χθες Δευτέρα (31.10.2022) προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Είθισται στις επίσημες δεξιώσεις οι καλεσμένοι να φορούν σμόκιν ή κάποιο επίσημο ένδυμα, όμως ο Παύλος Ευμορφίδης επέλεξε μια πιο χαλαρή εμφάνιση με πράσινο πουκάμισο, μαύρο παντελόνι και σανδάλια, με αποτέλεσμα να γίνει viral.

Ο επιχειρηματίας, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι προσωπικός φίλος του βασιλιά Γουλιέλμου – Αλέξανδρου της Ολλανδίας, για αυτό και παρέστη στην επίσημη δεξίωση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο.

Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι ο Παύλος Ευμορφίδης είναι ένας εναλλακτικός και πιο… ροκ επιχειρηματίας, όπως φαίνεται και στη συνέντευξη που έδωσε στο newsit.gr τον περασμένο Φεβρουάριο.

Έχει συμμετάσχει σε πρόγραμμα φύτευσης που εφαρμόζεται από την Ισπανία μέχρι την Κούβα και τον Αμαζόνιο και σύντομα θα γίνει και στην Ελλάδα, καθώς είναι λάτρης της φύσης, για την οποία δηλώνει ότι «είναι πλούσια σε άφθονες πρώτες ύλες, αρκεί να αξιοποιηθούν με τον κατάλληλο τρόπο από τον άνθρωπο για να βελτιώσουν τις συνθήκες ζωής του και παράλληλα να αποφέρουν οφέλη στην ελληνική οικονομία».

Ποιος ήταν αυτός που «έκλεψε» την παράσταση με τα σανδάλια στο Προεδρικό Μέγαρο

Ο Μάικ ο παπαγάλος από την Κρήτη είναι 80 ετών, τρώει τζατζίκι και είναι όλο ατάκες (video)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ