ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕυσυνείδηταΠοιος άλλος θα έρθει στο Αγρίνιο για χάρη του Παναιτωλικού

Ποιος άλλος θα έρθει στο Αγρίνιο για χάρη του Παναιτωλικού

Ποιος άλλος θα έρθει στο Αγρίνιο για χάρη του Παναιτωλικού

Ποιος άλλος θα έρθει στο Αγρίνιο για χάρη του Παναιτωλικού

Χωρίς καμία διάθεση για πικάρισμα ή για ανέξοδους τοπικισμούς, σκέψου να είσαι Μεσολογγίτης ή Ναυπάκτιος φίλαθλος (να ασχολείσαι και λίγο, να μην είσαι του πανηγυριού) και να ακούς ότι στο Αγρίνιο θα έρθει για δυο-τρεις μέρες ο Ρόναλντ Κούμαν!

Για την ακρίβεια, μπορεί να είσαι και Πατρινός, Λαρισινός ή Γιαννιώτης και να μάθεις αυτό το νέο και πάλι να νιώσεις το ίδιο παράξενο συναίσθημα, ανάμεικτο θαυμασμό μαζί με λίγη ζήλεια.

Λογικά  το ερώτημα θα είναι “καλά τι θα κάνει στο Αγρίνιο μια τέτοια παγκόσμια μορφή του ποδοσφαίρου;”.

Ε, τυγχάνει να είναι φίλος με τον Γιάννη Αναστασίου και να έχουν κάποιες κοινές αναφορές, όχι τίποτε σπουδαίο κάτι Άγιαξ και κάτι παρόμοια!

Πέρα από την πλάκα, σε κάποιους που είναι από την φύση τους “ξινοί” και δεν εντυπωσιάζονται με τίποτε, δεν θα τους κάνει ούτε αυτό εντύπωση κι ας είναι Αγρινιώτες. Εδώ πριν από λίγο καιρό είχαν έρθει άνθρωποι της Μπενφίκα στην πόλη και μετά οι ειδήμονες έκαναν κριτική για το αν πέτυχε ή όχι η συνεργασία σε επίπεδο ανταλλαγής παικτών.

Ας τους αφήσουμε αυτούς, δεν θα διορθωθούν ποτέ ούτως ή άλλως. Όπως ας αφήσουμε και τους κακοπροαίρετους οπαδούς άλλων ομάδων στο Αγρίνιο, που κάτι τέτοια τα υποτιμούν.

Η ουσία είναι ότι ο Παναιτωλικός έχει έναν προπονητή(που κάποιοι τον έφεραν εδώ και κάποιοι τον έπεισαν ότι αξίζει να συνεχίσει στο Αγρίνιο) που όχι μόνο έχει φίλο τον Κούμαν και θα τον φέρει να δει τι κάνουμε εδώ στο Βραχώρι αλλά που είναι κι ο ίδιος ένας από τους σημαντικούς παίκτες που έχουν περάσει από το ολλανδικό ποδόσφαιρο.

Και πάλι θα γίνουν αφιερώματα και πάλι θα βγουν φωτογραφίες και πάλι τα κεντρικά ΜΜΕ θα γράφουν πόσο σε άλλο επίπεδο είναι ο Παναιτωλικός σε σχέση με άλλες ομάδες, όχι μόνο επαρχιακές.

Με άλλα λόγια και πάλι θα ακουστεί το Αγρίνιο για κάτι καλό, μετά από τα τόσα ανάποδα που το έχουν βρει εδώ και πολύ μεγάλο διάστημα…

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Κακή εκδοχή της Βlack Friday το timing του καλαθιού

 

 

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ