ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΠοιον θα ψήφιζε ο… Ανδρέας;

Ποιον θα ψήφιζε ο… Ανδρέας;

Ποιον θα ψήφιζε ο… Ανδρέας;

Ποιόν θα ψήφιζε ο… Ανδρέας;

Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα τα μέλη, οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο… για να εκλέξουν τον επόμενο αρχηγό του κόμματος.

Τον άνθρωπο, που θα αφήσει κατά μέρους τη σύντομη ιστορία του ΚΙΝΑΛ και τη Δημοκρατική Συμπαράταξης ή της «Ελιάς» και θα επιστρέψει στις ρίζες του ΠΑΣΟΚ. Αναλαμβάνοντας μια μεγάλη ευθύνη και… τα χρέη του ΠΑΣΟΚ.

Λέγεται πως ο Ανδρέας Παπανδρέου λίγο πριν πεθάνει όταν πληροφορήθηκε για την εκλογή του Κώστα Σημίτη στην πρωθυπουργία και την ήττα του δεξιού του χεριού Άκη Τσοχατζόπουλο, αντέδρασε μονολεκτικά… «Ενδιαφέρον» φέρεται να είπε.

Και πράγματι ήταν ενδιαφέρουσα η εκσυγχρονιστική στροφή του ΠΑΣΟΚ καθώς αποδείχθηκε ότι ήταν ο καταλληλότερος τρόπος, ώστε όσα έσπειρε ο Ανδρέας τη δεκαετία του 1980 με τη «βάναυση» αλλαγή του dna των Ελλήνων, την καλλιέργεια μιας νοοτροπίας αρπαχτής και κουτοπονηριάς, στα χρόνια του “καταλληλότερου” Σημίτη «θερίστηκαν» ποικιλοτρόπως.

Όπως αποδείχθηκε εξάλλου με την περίπτωση του Άκη Τσοχατζόπουλου. Σήμερα, όμως αν ζούσε ο Ανδρέας θα έλεγε άραγε για κάποιον από τους έξι υποψηφίους ότι είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση. Τώρα που το κόμμα έχει βρεθεί ανάμεσα στις συμπληγάδες της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ. Πριν προλάβει κάποιος (κουτοπόνηρα) να σκεφθεί ότι ο Ανδρέας θα ψήφιζε το γιό του, ας θυμηθούμε την περιβόητη φράση του το ΠΑΣΟΚ δεν κληρονομείται και δεν τεμαχίζεται…

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Τιμωρητικός εμβολιασμός: Αυτοαναίρεση με δύο λέξεις!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr