ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΠοιοι να χαίρονται, άραγε, που ταλαιπωρείται η νεολαία στις εξετάσεις;

Ποιοι να χαίρονται, άραγε, που ταλαιπωρείται η νεολαία στις εξετάσεις;

Ποιοι να χαίρονται, άραγε, που ταλαιπωρείται η νεολαία στις εξετάσεις;

Οι ερμηνείες με όλο αυτό που έχει συμβεί τρεις μέρες τώρα με τις εξετάσεις στα σχολεία, ίσως έχει κάποια πιο ταπεινή ερμηνεία. Μήπως απλά κάποιοι απαράδεκτοι χαβαλέδες θέλουν να σπείρουν αναταραχή στις εξετάσεις κι αν γίνεται να “ξενερώσουν” την νεολαία;

Μπορεί να το κάνουν τίποτε “ψαγμένοι” πιτσιρικάδες περί τα ψηφιακά θέματα που απλά δεν θέλουν εξετάσεις ή μπορεί να το κάνουν και 5-10 φανατικοί που τους…χάλασε η στάση της νεολαίας στις τελευταίες εκλογές. Ίσως θέλουν να της προκαλέσουν μια δυσαρέσκεια που θα την φέρει στα δικά τους μέτρα, ποιος ξέρει;

Δεν είναι λογικό αυτό που μαθαίνουμε σήμερα το πρωί, ότι δηλαδή υποψήφιος Πανελλαδικών εξετάσεων και η μητέρα του δέχθηκαν τηλεφώνημα από το Λάτσιο της Ρώμης(!), όπου αυτόματος τηλεφωνητής τους ενημέρωνε ότι αλλάζουν εξεταστικό κέντρο και τους παρακινούσε να ενεργοποιήσουν σύνδεσμο (link) σε σχετικό email που θα λάβουν, ώστε να ενημερωθούν για το νέο εξεταστικό στο οποίο δήθεν κατετάγησαν!
Η μητέρα ενημέρωσε την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και το υπουργείο Παιδείας κάλεσε τους διευθυντές και τους ζήτησε να ενημερώσουν τους υποψηφίους ότι δεν έχει γίνει καμία αλλαγή στα εξεταστικά κέντρα, ζητώντας από τα ΜΜΕ να ενημερώσουν τους γονείς και υποψήφιους, ότι δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία απολύτως αλλαγή στα εξεταστικά κέντρα και σε ολόκληρη τη διαδικασία των Πανελλαδικών όπως ανακοινώθηκε.
Σε περίπτωση, δε, κατά την οποία δεχτούν οποιοδήποτε μήνυμα (sms, e-mail, messenger κλπ) το οποίο τους προτρέπει σε ενέργειες σε σχέση με τις πανελλαδικές εξετάσεις, να μην ενεργήσουν όπως τους κατευθύνουν οι κακόβουλοι, αλλά να ενημερώσουν τους διευθυντές των σχολείων τους, διατηρώντας τα στοιχεία του μηνύματος ώστε, αν χρειαστεί, να διερευνηθούν από τις αρχές δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος!

Θα μου πεις, γίνονται αυτά; Αν έχετε δει το βίντεο που έχει ανεβάσει από χθες ο πρώην βουλευτής του ΜεΡα25 Κρίτων Αρσένης θα καταλάβετε αν κάποιοι όντως χαίρονται από την αναμπουμπούλα. Ένας…γελαδερός Κρίτων να πανηγυρίζει σχεδόν και να καλεί την…Κεραμέως (που δεν κυβερνά τώρα!) να καταργήσει την τράπεζα θεμάτων!

Είπαμε, μετά το 2008 βγήκε στον αφρό της κοινωνικής ζωής πολύ σύνδρομο…

Εφημερίδα Συνείδηση

Νικητές και ηττημένοι έχουν τις φοβίες τους

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ