ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑκτιο–ΒονιτσαΠογωνιά: Aκυρώνεται η 1η Χορευτική συνάντηση λόγω του θανάτου του Προέδρου Κώστα Θιακογιάννη

Πογωνιά: Aκυρώνεται η 1η Χορευτική συνάντηση λόγω του θανάτου του Προέδρου Κώστα Θιακογιάννη

Πογωνιά: Aκυρώνεται η 1η Χορευτική συνάντηση λόγω του θανάτου του Προέδρου Κώστα Θιακογιάννη

Η εκδήλωση της 1ης Χορευτικής συνάντησης Πογωνιάς που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 1 Αυγούστου ακυρώνεται λόγω του θανάτου του Προέδρου της Κοινότητας Πογωνιάς Κώστα Θιακογιάννη 

Η Κοινότητα της Πογωνιάς του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας  θρηνεί τον άδικο χαμό του προέδρου της, Κώστα Θιακογιάννη, που πάλεψε με την επάρατη νόσο. Ο Κώστας ήταν από τους ανθρώπους που το διάστημα που διετέλεσε Πρόεδρος Πογωνιάς, έκανε πολλά πράγματα για την κοινότητα του. Είχε σχεδιάσει να πραγματοποιήσει ακόμη περισσότερα πράγματα για την αναβάθμιση ποιότητας ζωής των κατοίκων και των πολυάριθμων επισκεπτών στην περιοχή.

Στο πολιτιστικό κομμάτι βοήθησε και στήριξε κάθε πολιτιστική και συλλογική προσπάθεια . Στήριξε και βοήθησε την προσπάθεια του Συλλόγου Γυναικών Πογωνιάς.

Το μόνο που θα μπορούσαμε να κάνουμε σε συνεργασία με τον τοπικό σύλλογο γυναικών ήταν να ακυρώσουμε την εκδήλωση και να προετοιμάσουμε από τώρα για τον χειμώνα εκδήλωση αφιερωμένη στην μνήμη του Προέδρου Κώστα Θιακογιάννη.

Να ενημερώσουμε ότι επειδή ήδη έχουν αγοραστεί τα υλικά  (που προμηθευτήκαμε για να ετοίμαζαν οι γυναίκες του  Συλλόγου Γυναικών Πογωνιάς ένα  μπουφέ για τους παρευρισκόμενους και τους χορευτές). Αυτά που δεν μπορούν να επιστραφούν θα δοθούν στον Σύλλογο Γυναικών Πογωνιάς για να ετοιμαστούν γεύματα για ανήμπορους ανθρώπους της ευρύτερης περιοχής.

Θεσσαλονίκη: Συναγερμός μετά από γαμήλιο γλέντι! Θετικοί στον κορονοϊό ο γαμπρός και άλλοι 2 καλεσμένοι!

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr