ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΠΟΕΔΗΝ: Τετράωρη στάση εργασίας για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών

ΠΟΕΔΗΝ: Τετράωρη στάση εργασίας για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών

ΠΟΕΔΗΝ: Τετράωρη στάση εργασίας για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών

Τετράωρη στάση εργασίας, από τις 7 έως τις 11 το πρωί έχει προγραμματίσει για αύριο Τετάρτη 21 Ιουλίου η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Ε.Ε. της ΠΟΕΔΗΝ:

Το υγειονομικό προσωπικό συμμετέχει μαζικά στον εμβολιασμό. Είναι η κοινωνική ομάδα που συντριπτικά έχει το μεγαλύτερο ποσοστό εμβολιασμού, αγγίζοντας το 90% (εμβολιασμένοι, φυσική ανοσία, αναμονή εμβολιασμού, μη εμβολιασμένοι με ιατρική εντολή).

Το υγειονομικό προσωπικό στοχοποιείται με ανακρίβειες και στρεβλά στοιχεία εκ του πονηρού.

Εμβολιασμένος ή μη ο υγειονομικός τηρεί τα μέτρα ατομικής προστασίας προστατεύοντας τον εαυτό του και τους ασθενείς. Είναι χρέος και καθήκον ο εμβολιασμός του υγειονομικού προσωπικού.

Εξάλλου πληρώσαμε βαρύ το τίμημα του κορωνοϊού. Χάσαμε 27 συναδέλφους από κορωνοϊό με τον θάνατό τους να μην χαρακτηρίζεται ως εργατικό ατύχημα. Είμαστε ενάντια στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού των υγειονομικών και Προνοιακών υπαλλήλων. Η υποχρεωτικότητα παραβιάζει συνταγματικές ελευθερίες και ατομικά δικαιώματα. Με πειθώ θα εμβολιαστούν όλοι οι υγειονομικοί. Ο εξαναγκασμός ή επιβολή πειθαρχικών μέτρων οδηγεί σε αντίθετα αποτελέσματα.

Πηγή φωτογραφίας αρχείου: tanea.gr

Η Βουλή αποφάσισε την άρση της ασυλίας του Κωνσταντίνου Μπογδάνου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr