ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΔιαφοραΠλούσιο σε ναυταθλητικές δράσεις το τριήμερο για τα αθλητικά τμήματα του ΝΟ Μεσολογγίου

Πλούσιο σε ναυταθλητικές δράσεις το τριήμερο για τα αθλητικά τμήματα του ΝΟ Μεσολογγίου

Πλούσιο σε ναυταθλητικές δράσεις το τριήμερο για τα αθλητικά τμήματα του ΝΟ Μεσολογγίου

Πλούσιο σε ναυταθλητικές δράσεις ήταν το 3μερο από 17 έως 19 Δεκεμβρίου για τα αθλητικά τμήματα του ΝΟ Μεσολογγίου. 

Πέντε μικροί ιστιοπλόοι μας συμμετείχαν στο Πρωτάθλημα Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων που διοργάνωσε ο Ν.Ο.Λευκάδας.

Όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος από εννέα ναυταθλητικά σωματεία με 60 σκάφη optimist & 25 laser, αντιμετώπισαν ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες, αλλά αποδείχθηκαν θαλασσόλυκοι.

Οι αθλητές μας δοκιμάσθηκαν σε δύσκολές συνθήκες που δεν είναι συνηθισμένες στα νερά του Μεσολογγίου, απέκτησαν εμπειρίες και σίγουρα το μέλλον τους ανήκει, τους αξίζουν πολλά και θερμά συγχαρητήρια.

Οι αθλητές που αγωνίσθηκαν είναι οι παρακάτω:

Laser Χολέβας Νικόλας. Optimist  Κασσαβέτης Νίκος, Φραγκούλης Θεόδωρος, Βασιλείου Γεώργιος και Σαλούρος Κωνσταντίνος. Ευχαριστούμε τον ΝΟ Λευκάδας για τη φιλοξενία και  συγχαρητήρια στο ΝΟ Βόνιτσας που κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή !!

Επίσης την Κυριακή 17-12-21 έξι αθλητές μας του τμήματος καγιάκ, συμμετείχαν σε ναυταθλητική εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΝΟ Τριχωνίδας προκειμένου να προβληθεί το άθλημα του κάνοε καγιάκ στη λίμνη Τριχωνίδα.

Συμμετείχαν επίσης και έξι αθλητές από΄το ΝΟ Παμβώτιδος Ιωαννίνων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της ΕΟΚΚ ,τοπικοί παράγοντες, οι προπονητές και οι γονείς των παιδιών.

Ο ΝΟ Μεσολογγίου είναι πάντα αρωγός και παρών σε όλες τις δράσεις που αφορούν τη προβολή του ναυταθλητισμού στη περιφέρεια μας.

Έχουμε επισκεφτεί για ανάλογες δράσεις στο παρελθόν την Αμφιλοχία, τη Βόνιτσα, το Αιτωλικό, τη Ναύπακτο, τη Σταμνά, την Ιτέα κ.α.

Τονίζουμε ότι είναι η δεύτερη φορά που συμμετέχουμε σε ανάλογη εκδήλωση στη Τριχωνίδα και ότι από το 2015 έχουμε παραχωρήσει για χρήση στο ΝΟ Τριχωνίδας 3 αγωνιστικά καγιάκ!

Ευχή μας είναι οι προσπάθειες και το όραμα των ανθρώπων του ΝΟΤ να υλοποιηθούν.

Το επόμενο ναυταθλητικό μας ραντεβού θα είναι στην Ιτέα σε μια ανάλογη προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη και φυσικά ο ΝΟ Μεσολογγίου θα είναι εκεί.

Ναυτικός Όμιλος Τριχωνίδας: Με επιτυχία η παρουσίαση του αθλήματος Κανόε – Καγιάκ

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ