ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΠλήθος κόσμου στην κηδεία του Γιώργου Μπόκα

Πλήθος κόσμου στην κηδεία του Γιώργου Μπόκα

Πλήθος κόσμου στην κηδεία του Γιώργου Μπόκα

Στην κατάμεστη εκκλησία του Αγίου Νικολάου στο Καινούργιο, χοροστατούντος του μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά

 

Στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην ιδιαίτερη πατρίδα του στο Καινούργιο, τελέστηκε χθες το μεσημέρι η κηδεία του Γιώργου Μπόκα, γεωπόνου, επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού «Αχελώος». Η επικήδειος δέηση τελέστηκε χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας, κ.κ. Κοσμά, ενώ ο ιερός ναός και ο προαύλιος χώρος ήταν κατάμεστος από πλήθος φίλων και συγγενών, καθώς και εκπροσώπων του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου που προσήλθαν για να αποδώσουν τα σέβη τους στον εκλιπόντα.

Ο Γιώργος Μπόκας απεβίωσε το βράδυ της Δευτέρας σε ηλικία 63 ετών μετά από σύντομη νοσηλεία, κατόπιν ξαφνικού προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε. Αν και στα πρώτα βήματα της καριέρας του εργάστηκε ως γεωπόνος στον Οργανισμό Καπνού, τελικά τον «κέρδισε» ο κόσμος των επιχειρήσεων και ασχολήθηκε με πλήθος δραστηριοτήτων. Μαζί με τον αδερφό του Κώστα ήταν ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού «Αχελώος», ενώ για κάποιο χρονικό διάστημα διατέλεσε και πρόεδρος του Παναιτωλικού.

Η Διεύθυνση και το προσωπικό της εφημερίδας «Σ» εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr