ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοσμοςΠλημμύρες Ιταλία: Δυο νεκροί και τέσσερις αγνοούμενοι από την κακοκαιρία (βίντεο)

Πλημμύρες Ιταλία: Δυο νεκροί και τέσσερις αγνοούμενοι από την κακοκαιρία (βίντεο)

Πλημμύρες Ιταλία: Δυο νεκροί και τέσσερις αγνοούμενοι από την κακοκαιρία (βίντεο)

Νεκροί δυο ηλικιωμένοι άνδρες που ζούσαν σε αγροικίες – Χωρίς οδικές και σιδηροδρομικές συνδέσεις μέρος της Εμίλια Ρομάνια – Το κύμα κακοκαιρίας, που έπληξε την περιφέρεια Εμίλια Ρομάνια, έχει προκαλέσει έως τώρα τον θάνατο δυο ανθρώπων, ενώ αγνοείται η τύχη άλλων τεσσάρων.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, έχασαν τη ζωή τους δυο ηλικιωμένοι άνδρες που ζούσαν σε αγροικίες, ενώ οι αγνοούμενοι βρίσκονται στην περιφέρεια της πόλης Φορλί.

Μεγάλο μέρος της Εμίλια Ρομάνια έχει πλημμυρίσει εξαιτίας της υπερχείλισης ποταμών και παραπόταμων. Οι οδικές και σιδηροδρομικές συνδέσεις έχουν διακοπεί, όπως σε πολλές περιπτώσεις και η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

 

Ο δήμος της Μπολόνια κάλεσε σήμερα το πρωί με νέο μήνυμα τους πολίτες να εγκαταλείψουν τα καταστήματα και τα ισόγεια διαμερίσματα.

Τις πληγείσες περιοχές προσπαθούν να προσεγγίσουν άνδρες και γυναίκες της Ιταλικής Πολιτικής Προστασίας και των Πυροσβεστών και από άλλες περιφέρειες της χώρας για την όσο γίνεται πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση της κατάστασης. Αναμένεται έγκριση έκτακτης οικονομικής στήριξης από την κυβέρνηση της Ρώμης.

 

Το σφοδρό αυτό κύμα κακοκαιρίας, σύμφωνα με τις προβλέψεις, πρόκειται να αρχίσει να υποχωρεί από απόψε.

Πηγή: protothema.gr

Χειμάρρα: Χάνει τη δημαρχία ο Φρέντι Μπελέρης αν καταδικαστεί

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ