ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΠλεύρης: Ζητά εξηγήσεις από τους Διοικητές των ΥΠΕ για τα πολλαπλά περιστατικά παραμέλησης ασθενών

Πλεύρης: Ζητά εξηγήσεις από τους Διοικητές των ΥΠΕ για τα πολλαπλά περιστατικά παραμέλησης ασθενών

Πλεύρης: Ζητά εξηγήσεις από τους Διοικητές των ΥΠΕ για τα πολλαπλά περιστατικά παραμέλησης ασθενών

Τα πολλαπλά περιστατικά και οι καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας με ασθενείς που έχουν χάσει τη ζωή τους σε νοσοκομεία με ανορθόδοξο τρόπο, απασχολούν έκτακτη σύσκεψη που παραγματοποιεί αυτή τη στιγμή ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, με τους Διοικητές των 7 Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ) όλης της χώρας.

Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη στο Υπουργείο Υγείας με όλους τους Διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ) απαιτώντας εξηγήσεις για τα απανωτά περιστατικά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα με παραμέληση ασθενών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iatropedia.gr, ο υπουργός κ. Πλεύρης θα αναζητήσει πιθανές ευθύνες των διοικήσεων των νοσοκομείων και θα ζητήσει από τους ΥΠΕάρχες να χυθεί άπλετο φως στις περιπτώσεις των δύο παιδιών, ηλικίας 3 και 7 ετών που κατέληξαν αιφνιδίως στα Νοσοκομεία Ιπποκράτειο και Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης.

Αλλά και στο πιο πρόσφατο περιστατικό με τον 43χρονο που κατέληξε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης και ανακαλύφθηκε το πτώμα του μετά από ώρες.

Iatropedia.gr

Πανελλήνιες 2022: Τι αλλάζει, το πρόγραμμα και ο υπολογισμός μορίων – Νωρίτερα τα αποτελέσματα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ