ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΚ. Πιστιόλας: “Θα είμαστε εδώ, δεν θα πέσει σιωπητήριο στο Αγρίνιο”

Κ. Πιστιόλας: “Θα είμαστε εδώ, δεν θα πέσει σιωπητήριο στο Αγρίνιο”

Κ. Πιστιόλας: “Θα είμαστε εδώ, δεν θα πέσει σιωπητήριο στο Αγρίνιο”

Την σθεναρή του θέση για ισχυρή παρουσία της παράταξής του στα δημοτικά συμβούλια και στην κοινωνία τα επόμενα χρόνια επαναβεβαίωσε ο Κώστας Πιστιόλας, σε συγκέντρωση της παράταξής του σε γνωστό κέντρο του Αγρινίου.

Έκανε μια συνολική αποτίμηση του προεκλογικού αγώνα και των προηγούμενων δύο μηνών μένοντας πολύ στα “απίστευτα πράγματα που ακούστηκαν και διαδόθηκαν”, όπως είπε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Πιστιόλας μίλησε για φαιδρότητες και τοξικότητα που ανακάτεψε τα επαγγελματικά του θέματα, για “συνειδητά ψέματα για υποτιθέμενους εκβιασμούς από εκείνους που πραγματικά απειλούσαν και έβαζαν εμπόδια σε όποιον ήθελε να συμπορευτεί με την προσπάθειά μας”, καθώς και για σωρεία ψεμάτων που συνεχίστηκαν και μετά τις εκλογές.
“Έγραψαν ότι πούλησα το ξενοδοχείο, ότι έφτιαξα βαλίτσες να φύγω από την πόλη και τόσα άλλα, μάλλον πρόκειται για ευσεβείς πόθους! Δεν θα τους κάνουμε την χάρη, θα είμαστε εδώ, θα δώσουμε τις μάχες μας και θα τους αποκαλύπτουμε. Με προτάσεις, δίκαια και με πολιτικό πολιτισμό, όπως κάναμε και στις εκλογές”, τόνισε με έμφαση.

Όπως είπε στους υποψηφίους του “Αγρίνιο-Πάμε Ψηλα”, στην προεκλογική περίοδο άλλες παρατάξεις “έμοιαζαν να μην ξέρουν ποιος είναι δήμαρχος, επιτιθέμενοι σε εμάς με απίστευτες αθλιότητες και μεθοδεύσεις, μιλώντας για ανεμογεννήτριες κι ό, τι  άλλο θυμόταν”.
Ο κ. Πιστιόλας χαρακτήρισε άθλο όσο κατάφερε ο συνδυασμός σε τόσο λίγο χρόνο και κάλεσε τους εκλεγμένους αλλά και όλους στην παράταξη να μην αφήσουν να πάνε 5 χρόνια χαμένα και “να μην αφήσουν τον δήμο να γίνει παραμάγαζο”, όπως ανέφερε.
Έκανε μάλιστα ειδική αναφορά στα όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας για την ΔΕΥΑΑ, κάνοντας λόγο για νοσηρότητα την οποία ο ίδιος θα ζητήσει να αποκαλυφθεί. “Δεν θα αφήσουμε να πέσει σε άλλο ένα ζήτημα σιωπητήριο στο Αγρίνιο”, δήλωσε στους παρευρισκόμενους.

Ο Καρανίκας τα εξήγησε ωραία για τον ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ