ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΠίστα αγώνων… η οδός Γουρίτσας – “Κάντε κάτι πριν θρηνήσουμε θύματα”

Πίστα αγώνων… η οδός Γουρίτσας – “Κάντε κάτι πριν θρηνήσουμε θύματα”

Πίστα αγώνων… η οδός Γουρίτσας – “Κάντε κάτι πριν θρηνήσουμε θύματα”

Η στήλη δυστυχώς… επανέρχεται για το γνωστό θέμα με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί το τελευταίο διάστημα στην οδό Γουρίτσας και στο “Πλατανάκι” Αγρινίου στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.

Και λέμε δυστυχώς γιατί η κατάσταση πλέον είναι εκτός ελέγχου επί 24ωρου βάσεως σε ένα δρόμο που είναι θέμα χρόνου να γίνει το κακό αν η Αστυνομία δεν λάβει άμεσα μέτρα.

Ανεγκέφαλοι οδηγοί αναπτύσσουν υπερβολικές ταχύτητες χωρίς τον παραμικρό δισταγμό και δίχως να υπολογίζουν τις ανθρώπινες ζωές, την ώρα που οι κάτοικοι της περιοχής έχουν χάσει τον ύπνο τους. Ενδεικτικά την περασμένη Κυριακή, το τηλεφωνικό κέντρο της ΕΛ.ΑΣ. δέχθηκε ουκ ολίγες κλήσεις ώστε να παρέμβει.

Οι κάτοικοι δηλώνουν αγανακτισμένοι, καταγγέλλοντας στη «Συνείδηση» τη στάση οδηγών δικύκλων αλλά και αυτοκινήτων, τις νυχτερινές κυρίως ώρες.

Μόλις το σκοτάδι πέσει, ο δρόμος μετατρέπεται σε πίστα αγώνων, τόσο επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως (πρώην Καρπενησίου), όσο και στην κάθετη οδό Γουρίτσας. Τι πρέπει άραγε να συμβεί για να μπει μία τάξη… στην εν λόγω περιοχή;

Ελπίζουμε να μην χρειαστεί να επανέλθουμε.

Εφημερίδα “Συνείδηση”

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr