ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΑχαϊαςΔύο πυροσβέστες στο νοσοκομείο από τη φωτιά στα Συχαινά της Πάτρας – Ο ένας επέστρεψε και συνέχισε την κατάσβεση! (ΦΩΤΟ)

Δύο πυροσβέστες στο νοσοκομείο από τη φωτιά στα Συχαινά της Πάτρας – Ο ένας επέστρεψε και συνέχισε την κατάσβεση! (ΦΩΤΟ)

Δύο πυροσβέστες στο νοσοκομείο από τη φωτιά στα Συχαινά της Πάτρας – Ο ένας επέστρεψε και συνέχισε την κατάσβεση! (ΦΩΤΟ)

Δύο πυροσβέστες, που επιχειρούσαν στη φωτιά στα Συχαινά της Πάτρας, βρέθηκαν ελαφρά τραυματισμένοι στο νοσοκομείο την Παρασκευή. Μάλιστα, ο ένας μόλις του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο μάτι που είχε τραυματιστεί από καλάμι, επέστρεψε στο πύρινο μέτωπο και συνέχισε την κατάσβεση της φωτιάς.

Ο άλλος πυροσβέστης τραυματίστηκε στα χέρια και πήγε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr και οι δύο πυροσβέστες είναι καλά στην υγεία τους και δεν συντρέχει απολύτως κανένας λόγος ανησυχίας.

Η φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι σε καλαμιές και συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του χωραφιού και ο άνθρωπος που έβαλε φωτιά στο χωράφι για να κάψει κλαδιά.

Η φωτιά με τον αέρα πήρε μεγάλες διαστάσεις αλλά δεν απείλησε σπίτια.

Οι δύο ύποπτοι οδηγήθηκαν με την αυτόφωρη διαδικασία στη δικαιοσύνη, με εισαγγελική εντολή αφέθηκαν ελεύθεροι και θα οριστεί δικάσιμος.

Στο συμβάν ήταν ο διοικητής της ΠΥ Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας Ευθύμιος Γεωργακόπουλος, ο Διοικητής ΠΥ Αχαΐας Νίκος Ρουμελιώτης και ο διοικητής του Α’ σταθμού Πατρών.

thebest.gr
ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr