ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΠιο… πεισματάρης ο Όμηρος

Πιο… πεισματάρης ο Όμηρος

Τα δύο τελευταία χρόνια ο Όμηρος Νεοχωρίου είχε φανερό στόχο τον πρωταθλητισμό και την άνοδο στη Γ΄Εθνική. Πριν ένα περίπου χρόνο δεν κατάφερε να στεφθεί πρωταθλητής Αιτωλοακαρνανίας και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει άνοδο στα μπαράζ της περιφέρειας.

Φέτος παρότι το ξεκίνημα υπήρξε απογοητευτικό, στη συνέχεια οι «πράσινοι» μπόρεσαν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, άνετα μάλιστα, αλλά στα μπαράζ δεν πέτυχαν την άνοδο. Κι ενώ αυτή η εξέλιξη θα μπορούσε να οδηγήσει σε απογοήτευση και τον πήχη πιο χαμηλά, η επόμενη σαιζόν αναμένεται εξίσου φιλόδοξη…
Αυτό απορρέει απ’ όλες τις πλευρές της ομάδας, όπως και από τις δηλώσεις του προπονητή Δημήτρη Θεοδοσίου, ο οποίος παραμένει στην τεχνική ηγεσία. Σε τηλεφωνική επικοινωνία στην ραδιοφωνική αθλητική εκπομπή «πρώτοι στη μπάλα» στον «Δυτικά 9,61» είπε πως το Δ.Σ. του Ομήρου θα  είναι πιο ισχυρό, με νέα άτομα και με προσωπικότητες. Συμπλήρωσε: «Έγινε καλή προσπάθεια φέτος και όλοι κατάλαβαν πως πρέπει να υπάρξει συνέχεια, έτσι δεν υπάρχουν παρατάξεις στα της ομάδας». Ανέφερε πως έγινε συζήτηση με τον πρόεδρο Ηλία Μαυράκη και αναλύθηκαν οι παράμετροι της σαιζόν που ολοκληρώθηκε. Όσο για το διοικητικό σχήμα είπε ακόμα πως θα γίνουν επίσημες ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες κι όλα δείχνουν πως ο νυν πρόεδρος θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.
Ρωτήθηκε και για τις δυνατότητες του Ομήρου στις μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις της Γ΄ Εθνικής, την οποία ανέφερε ως το φετινό στόχο. Ο Δ. Θεοδοσίου απάντησε: «Τα πάντα είναι θέμα οργάνωσης και η Διοίκηση της ομάδας έχει οργανωτικά άτομα. Βλέπουν και την επόμενη μέρα, άρα έχουν προνοήσει και γι’ αυτό όταν έλθει. Εγώ δεν μπορώ να ξέρω ή να πω περισσότερα.
Ένα άλλο θέμα που του τέθηκε ήταν ο μεγάλος ανταγωνισμός με τον εκ νέου αντίπαλο Ναυπακτιακό Αστέρα, περισσότερο ίσως την Α.Ε. Μεσολογγίου, αλλά και ομάδες με δυναμική όπως Φλόγα Παλαιομάνινας και Ολυμπιακό Παναιτωλίου. Ο προπονητής του Ομήρου είπε: «Θα γίνει πρωτάθλημα με δυνατά ονόματα και όσο πιο δυνατοί αντίπαλοι τόσο καλύτερα για μας. Είναι προτιμότερο να κάνεις μία καλή ομάδα απέναντι σε ισχυρούς  αντιπάλους. Θέλω δυνατούς αντιπάλους για να γινόμαστε κι εμείς πιο καλή ομάδα».
Για τις κινήσεις που θα γίνουν ως προς την ενίσχυση της ομάδας αποκάλυψε πως δεν θα γίνουν πολλές και όσες γίνουν θα έχουν ως στόχο και την προσθήκη εμπειρίας και την προσθήκη ταλέντου σε «νέο αίμα».
Η Διοίκηση του Συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση που δίνει αναλυτικά τα δεδομένα και παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον διότι πολλά πρόσωπα που κατονομάζονται δηλώνουν πρόθυμα να συνεισφέρουν:
«Πραγματοποιήθηκε χθες ,16/6/2014,στην αίθουσα του πρώην Δημαρχείου Οινιάδων ,     η τακτική Γενική Συνέλευση του Ομήρου Νεοχωρίου, στην οποία εγινε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014.
Ο πρόεδρος του Δ.Σ.  κ. Μαυράκης ανέλυσε τα πεπραγμένα της σεζόν που τελείωσε τόσο σε διοικητικό και οικονομικό επίπεδο όσο και στο αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας ,και έθεσε τους στόχους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Στη Γ.Σ.  παρευρέθηκαν  αρκετά μέλη και φίλοι της ομάδας , δείχνοντας έτσι και τη δυναμική της ομάδας για τη νέα σεζόν. Εγκρίθηκε ομόφωνα ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός και έγιναν εγγραφές νέων μελών.
Επίσης αποφασίστηκε ότι η νέα μορφή διοίκησης που θα  έχει η ομάδα πρέπει να ξεφύγει από τα στενά πλαίσια του 9μελους  Δ.Σ.  και θα πρέπει να δοθούν αρμοδιότητες και σε άλλα τακτικά μέλη , προκειμένου να λειτουργήσει  ακόμα καλύτερα ο Σύλλογος σε διοικητικό επίπεδο.
Ενδεικτικό του πολύ καλού κλίματος που υπήρχε είναι το γεγονός ότι εκτός από τα μέλη του Δ.Σ. , έδωσαν το παρόν και έθεσαν τον εαυτό τους στην υπηρεσία του Συλλόγου άνθρωποι που έχουν  ασχοληθεί με τη διοίκηση ακόμα και από τη θέση του Πρόεδρου όπως  οι  κ.κ.  Κουρκουμέλης Γιάννης , Κατοχιανός Σωτήρης   και  Τσάμης  Μάριος  ,  άνθρωποι οι οποίοι δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στην περιοχή μας όπως   οι  κ.κ. Στράτος Δημήτρης  ,  Παπαθανασίου Γιώργος , Μιχάλης Γιάννης  καθώς και άνθρωποι οι οποίοι έχουν κατά καιρούς βοηθήσει έμπρακτα το Σύλλογο ,  μέσα από την επαγγελματική τους δραστηριότητα ,  όπως ο κ. Λαγός   Γιώργος και η κ. Σιδηρά Πένυ.
Όλοι οι παραπάνω  με επικεφαλή τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Μαυράκη Ηλία και με τα μέλη του υπάρχοντος Δ.Σ. κ.κ. Νικολοβγένη Μάκη , Καφετζή Σπύρο , Κότσαλο Αλέξανδρο, Παραμπάτη Δημήτρη  , Κότσαλο Νίκο και η κ. Σάρα Νικολίτσα  , θα αποτελέσουν την ομάδα που θα αναλάβει να διοικήσει το Σύλλογο και σε  επόμενη Γ.Σ. θα καθοριστούν οι αρμοδιότητες του κάθε μέλους.
Τέλος αποφασίστηκε ομόφωνα η ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή   κ. Θεοδοσίου Δημήτρη  και όλο το τεχνικό επιτελείο της ανδρικής ομάδας και να ξεκινήσει άμεσα ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν  ,  καθώς και να συνεχιστεί η λειτουργία των Τμημάτων Υποδομής του Συλλόγου με υπεύθυνο τον κ. Κότσαλο Νίκο».

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr