ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΠήγαν να διαρρήξουν σούπερ μάρκετ με… μπουλντόζα στη Θεσσαλονίκη

Πήγαν να διαρρήξουν σούπερ μάρκετ με… μπουλντόζα στη Θεσσαλονίκη

Πήγαν να διαρρήξουν σούπερ μάρκετ με… μπουλντόζα στη Θεσσαλονίκη

Οι δράστες φαίνεται πως γνώριζαν πολύ καλά λεπτομέρειες του κτιρίου – Προκάλεσαν μεγάλες υλικές ζημιές

Σπείρα διαρρηκτών επιστράτευσε ολόκληρη μπουλντόζα, προκειμένου να διαρρήξει πριν από λίγες ημέρες ένα σούπερ μάρκετ στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Στόχος των δραστών ήταν το χρηματοκιβώτιο που βρισκόταν μέσα στο κατάστημα και, φυσικά, με τον τρόπο που επέλεξαν να διαρρήξουν το σούπερ μάρκετ επώνυμης αλυσίδα, αγνόησαν κάθε έννοια διακριτικότητας, αφού χρησιμοποίησαν έναν εκσκαφέα και ένα φορτηγάκι με τα οποία γκρέμισαν τοίχο του κτηρίου.

Οι δράστες φαίνεται πως γνώριζαν πολύ καλά λεπτομέρειες του κτιρίου, όπως το σε ποιο σημείο βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο και επιχείρησαν να γκρεμίσουν μέρος του τοίχου, προκαλώντας μεγάλες υλικές ζημιές. Σύμφωνα με πληροφορίες του lagadas.net, όλα τα παραπάνω έγιναν μέσα σε μόλις τέσσερα λεπτά, με τις κάμερες να έχουν καταγράψει τις απίστευτα γρήγορες κινήσεις τους και την άνεση που είχαν με το περιβάλλον του καταστήματος.

Τα δύο οχήματα που χρησιμοποίησαν για τη διάρρηξη, δηλαδή το jcb και το φορτηγάκι, είχαν κλαπεί από το Λαγκαδά και τον Αγιο Βασίλειο αντίστοιχα.

Οι δράστες, παρά τα μεγαλεπίβολα σχέδιά τους, δεν κατάφεραν να αποσπάσουν το χρηματοκιβώτιο, καθώς ο συναγερμός κινητοποίησε τόσο την Αμεση Δράση όσο και την ιδιωτική εταιρεία φύλαξης, που έσπευσαν άμεσα στο κατάστημα. Πριν εξαφανιστούν όμως είχαν φροντίσει να κλέψουν πακέτα τσιγάρων και τα ελάχιστα χρήματα που υπήρχαν στα ταμεία.

Η εικόνα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στο χώρο ήταν ένας μισογκρεμισμένος τοίχος, σπασμένες τζαμαρίες και παρατημένα τα μηχανήματα. Το Τμήμα Ασφάλειας Λαγκαδά διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

protothema.gr

foto protothema.gr

Χτύπησαν μέχρι θανάτου τον 74χρονο στο διαμέρισμα της Πατησίων

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr