ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΠολιτικα ΝεαΠιερρακάκης κατά ΕφΣυν: Έχουν εμμονή μαζί μου, στο Μάτι παραλίγο να χάσω την οικογένειά μου

Πιερρακάκης κατά ΕφΣυν: Έχουν εμμονή μαζί μου, στο Μάτι παραλίγο να χάσω την οικογένειά μου

Πιερρακάκης κατά ΕφΣυν: Έχουν εμμονή μαζί μου, στο Μάτι παραλίγο να χάσω την οικογένειά μου

Απάντηση σε δημοσίευμα της ΕφΣυν δίνει ο Κυριάκος Πιερρακάκης με ανάρτησή του στα social media.

Η Εφημερίδα των Συντακτών, ισχυρίζεται ότι λειτουργούσε από το 2013 σύστημα παρακολούθησης και φτάνει στο σημείο να συνδέσει την υπόθεση των υποκλοπών με την τραγωδία στο Μάτι, κάνοντας λόγο για «υπουργό που έσωσε την οικογένειά του με τη βοήθεια του συστήματος». Το σημερινό δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών επικαλείται ρεπορτάζ της εφημερίδας «Το Βήμα» που ανέφερε ότι «ο Λαβράνος με τις τεχνικές δυνατότητες των συστημάτων που ήλεγχε ‘εντόπισε’ με κινηματογραφικό όσο και παράδοξο τρόπο στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι το 2018 συγγενείς στελέχους του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής. Ακολούθως φέρεται να τους οδήγησε μέσω …αλλοδαπής συνοδοιπόρου τους στη σωτηρία». Η Εφημερίδα των Συντακτών γράφει ότι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Εφ.Συν.», το συγκεκριμένο στέλεχος δεν είναι άλλο από σημερινό υπουργό της κυβέρνησης ο οποίος στην εν λόγω τραγωδία παραλίγο να χάσει την οικογένειά του (σύζυγο, τρία παιδία και την πεθερά του).

Απαντώντας, ο Κυριάκος Πιερρακάκης, εγκαλεί την Εφημερίδα των Συντακτών η οποία «επιλέγει να αναφερθεί σε μια ιδιωτική και βαθιά τραυματική στιγμή για την οποία η οικογένεια μου και εγώ δεν έχουμε δημοσίως κάνει λόγο μέχρι σήμερα και αντί για οτιδήποτε άλλο, να τη …συνδέσει με την υπόθεση του παράνομου λογισμικού!». Κάνει δε λόγο για αποκυήματα φαντασίας, κακογραμμένη επιστημονική φαντασία και κατασκοπευτική λογοτεχνία που αποκτά χαρακτηριστικά προσωπικής εμμονής εις βάρος του. «Το δημοσίευμα προσβάλλει ηθικά τη σύζυγο μου και τη μητέρα της, καθώς και τα στελέχη του λιμενικού και τους απλούς πολίτες που κατάφεραν να σώσουν τρία μικρά παιδιά μέσα από τις φλόγες. Κυρίως, όμως, προσβάλλει τη μνήμη των θυμάτων αυτής της καταστροφής και τις οικογένειες τους» καταλήγει ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πιερρακάκης γράφει: «Αναφορικά με σημερινό δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών: Τον Ιούλιο του 2018 στα τραγικά γεγονότα στο Μάτι παραλίγο να χάσω την οικογένεια μου ενώ βρισκόμουν σε επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό. Η διάσωση τους, όπως και εκατοντάδων άλλων ανθρώπων, έγινε από το λιμενικό και τα στελέχη του, καθώς και από κατοίκους της περιοχής, που υπερέβησαν εαυτούς εκείνη την ημέρα και στους οποίους θα είμαστε πάντοτε ευγνώμονες. Ήταν η δυσκολότερη στιγμή της ζωής μας. Η Εφημερίδα των Συντακτών επιλέγει να αναφερθεί σε μια ιδιωτική και βαθιά τραυματική στιγμή για την οποία η οικογένεια μου και εγώ δεν έχουμε δημοσίως κάνει λόγο μέχρι σήμερα και αντί για οτιδήποτε άλλο, να τη …συνδέσει με την υπόθεση του παράνομου λογισμικού! Τα πράγματα αυτά είναι προφανές πως δεν έχουν καμία σχέση με τη λογική και την πραγματικότητα παρά μόνο με κακογραμμένη επιστημονική φαντασία και κατασκοπευτική λογοτεχνία. Και αποκτούν πλέον χαρακτήρα προσωπικής εμμονής. Το δημοσίευμα προσβάλλει ηθικά τη σύζυγο μου και τη μητέρα της, καθώς και τα στελέχη του λιμενικού και τους απλούς πολίτες που κατάφεραν να σώσουν τρία μικρά παιδιά μέσα από τις φλόγες. Κυρίως, όμως, προσβάλλει τη μνήμη των θυμάτων αυτής της καταστροφής και τις οικογένειες τους».

 

πηγή: iefimerida.gr

 

 

Δυτική Ελλάδα: Βγήκαν τα οριστικά αποτελέσματα για τους Νέους Αγρότες

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ