Πέτρος Κωστόπουλος: “Τρέμει το χέρι μου, με τα χρόνια μπορεί να χάνω λάδια”

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε ο Πέτρος Κωστόπουλος. Μετά από αρκετά χρόνια αποχής από την τηλεόραση αλλά και τις κοινωνικές εκδηλώσεις, ο πρώην…

kostopoulos

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε ο Πέτρος Κωστόπουλος. Μετά από αρκετά χρόνια αποχής από την τηλεόραση αλλά και τις κοινωνικές εκδηλώσεις, ο πρώην εκδότης και παρουσιαστής επιστρέφει ραδιοφωνικά και μιλά για το νέο του αυτό επαγγελματικό βήμα.

«Τρέμει το χέρι. Δεν ξέρω, χάνεις λάδια, με τα χρόνια μπορεί να έχω ξεχάσει και να χάνω λάδια. Θέλω να κάνω πλάκα, θέλω να γελάσω, θέλω να παίξω μουσική. Αυτά», ανέφερε αρχικά ο Πέτρος Κωστόπουλος για τη ραδιοφωνική του εκπομπή που ξεκινά.

«Δεν ξέρω, τώρα αυτή τη στιγμή… ένα-ένα. Δεν παρακολουθώ τηλεόραση. Πού να δω πρωί-πρωί τηλεόραση; Βράδυ βλέπω αλλά το βράδυ βλέπω ταινίες. Στα sites διαβάζω περίπου τι λέγεται», απαντά ο παρουσιαστής για το ενδεχόμενο μίας τηλεοπτικής εκπομπής.

Ποια τηλεοπτικά προγράμματα παρακολουθεί και ξεχωρίζει; Ο Πέτρος Κωστόπουλος παραδέχεται:

«Μου αρέσει πάρα πολύ η εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Είναι το μόνο που έμεινε από τις ωραίες εκπομπές. Δεν πλακώνονται, δεν βρίζει ο ένας τον άλλο, έχει fun».

«Διαβάζω ότι λέει ο ένας για τον άλλο πράγματα, τσακώνονται στις εκπομπές… χαζομάρα δεν είναι; Για μένα το ραδιόφωνο είναι ψυχανάλυση. Χαίρομαι και μου αρέσει πάρα πολύ. Καμιά φορά μου λείπει η τηλεόραση, βλέπω το «Αργά» κάποιες φορές και λέω: καλός ήσουν», καταλήγει στις δηλώσεις του ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Πηγή: zappit.gr