Πετράκης: «Πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή μας προσπάθεια»

Για εμάς, είναι μια μικρή επιβράβευση για τον κόπο που κάνουν τα παιδιά σε όλο το πρωτάθλημα

<p>petrakis</p>

Ο προπονητής του Παναιτωλικού Γιάννης Πετράκης, ήταν χαρούμενος για την απόδοση των παικτών του, μετά τη νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (0-2).

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το αν αυτή η νίκη είναι καρμπόν και ανάλογη σαν αυτή κόντρα στην Κηφισιά στην Καισαριανή:
«Η αλήθεια είναι πως είναι περίπου ίδια. Σήμερα, όμως πιστεύω πως παίξαμε καλύτερα, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Αλλά, το προφίλ μας και στα δύο παιχνίδια, ήταν το ίδιο. Είμαι πολύ χαρούμενος, που κάναμε μια πολύ σημαντική νίκη, που την χρειαζόμαστε πάρα πολύ, απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Για εμάς, είναι μια μικρή επιβράβευση για τον κόπο που κάνουν τα παιδιά σε όλο το πρωτάθλημα, αλλά όπως λέω, χωρίς να ξέρω τα υπόλοιπα αποτελέσματα, αυτό το παιχνίδι το ξεχνάω και σκέφτομαι το επόμενο. Εύχομαι, στο τέλος να καταφέρουμε να μείνουμε στην κατηγορία».

Για το τι είναι αυτό που βοηθάει την ομάδα του να παίζει καλύτερα:
«Γενικά, νομίζω πως και στο παρελθόν, κάναμε πολύ καλές εμφανίσεις. Ίσως, να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και η πίεση για το αποτέλεσμα, να μας κάνει να είμαστε πιο ρεαλιστικοί. Αλλά, αυτά τα αποτελέσματα, δεν ακυρώνουν την προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά στη σεζόν. Για εμένα όμως, αυτό πρέπει να συνεχιστεί μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο του τελευταίου παιχνιδιού».

sdna.gr

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ράσταβατς για ματς με Παναιτωλικό: «Πραγματοποιήσαμε ένα από τα χειρότερα μας πρώτα ημίχρονα»

Είμαστε όλοι επαγγελματίες, πρέπει να δίνουμε πάντα τον καλύτερο μας εαυτό και δυστυχώς δεν το κάναμε εμείς σήμερα