Πέθανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιάννης Γκουζίνης

Σε ηλικία 82 ετών, έφυγε την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου από τη ζωή, ο παλιός ποδοσφαιριστής της Παλλαμιακής και αργότερα του ΑΣ Λαμία, Γιάννης Γκουζίνης. Μαζί…

football-2778583_1280

Σε ηλικία 82 ετών, έφυγε την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου από τη ζωή, ο παλιός ποδοσφαιριστής της Παλλαμιακής και αργότερα του ΑΣ Λαμία, Γιάννης Γκουζίνης. Μαζί με τον αδερφό του Γιώργο (υπήρξε δεκαθλητής), ασχολήθηκε με το αγαπημένο του άθλημα το ποδόσφαιρο ως παίκτης αλλά και ως προπονητής.

Η ομάδα των Καλυβίων, δεν ξέχασε τον πρώτο της προπονητή και έκανε την παρακάτω ανάρτηση:

«Η οικογένεια της Α.Ε. ΚΑΛΥΒΙΩΝ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια της στην οικογένεια του εκλιπόντος Ιωάννη Γκουζίνη, που έφυγε χτες από τη ζωή στην ηλικία των 82 ετών και ο οποίος υπήρξε ο πρώτος προπονητής της ομάδας μας κατά την ίδρυσή της το 1979…».

«Στην Α.Ε.Καλυβίων υπήρξε και πρώτος προπονητής και παίχτης ταυτόχρονα. Ο μπαμπάς μου τη λάτρεψε την ομάδα σαν οικογένειά του και όλα τα παιδιά …τα είχε σαν παιδιά του. Υπέροχες στιγμές …νοσταλγικές αναμνήσεις…. Κάθε Κυριακή γήπεδο ….έως τη Δυτική Φραγκίστα…είχαμε φτάσει!

Από σήμερα παίζει μπάλα στα ψηλά…Από σήμερα έσμιξε ξανά με τον αδελφικό του φίλο Γεώργιο Τσαμαδιά… Από σήμερα θα καμαρώνει την ομάδα από τους ουρανούς… Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές και την ανάρτηση…», έγραψε συγκινημένη η κόρη του Έλενα.

Πηγή: lamiareport.gr