ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΠεριστέρι: Κατέβρεξε με κουβά συγκεντρωμένους σε υπαίθριο πάρτι στη Βεάκη (φωτό)

Περιστέρι: Κατέβρεξε με κουβά συγκεντρωμένους σε υπαίθριο πάρτι στη Βεάκη (φωτό)

Περιστέρι: Κατέβρεξε με κουβά συγκεντρωμένους σε υπαίθριο πάρτι στη Βεάκη (φωτό)

Ένα ατέλειωτο… πάρτι έγινε η Αθήνα το βράδυ του Σαββάτου με τους νέους να κατακλύζουν τις πλατείες σε διάφορες συνοικίες της πόλης, εξανλτημένοι πλέον από το πολύμηνο lockdown. Ένα από τα μέρη που συγκεντρώθηκαν πολλοί νέοι ήταν και η πλατεία Αιμιλίου Βεάκη στο Περιστέρι.

Μάλιστα, η φασαρία και η συγκέντρωση μεγάλου πλήθους πολιτών οδήγησε μια γυναίκα στο σημείο να βγει στο μπαλκόνι του σπιτιού της και να καταβρέξει με νερό τα άτομα που είχαν συγκεντρωθεί στο πεζοδρόμιο δίπλα από γνωστό μαγαζί εστίασης.

Δείτε φωτογραφίες:

Το περιστατικό, που δημοσιοποίησε το nassosblog, δεν πήρε μεγαλύτερη έκταση αλλά οπωσδήποτε αποτελεί ένα δείγμα της εξάντλησης υπομονής των κατοίκων της Αιμιλίου Βεάκη.

Πολλοί από αυτούς αναφέρουν ότι δεν μπορούν να βγουν από τα σπίτια τους φοβούμενοι την διάδοση του κοροναϊού από τα εκατοντάδες άτομα που συγκεντρώνονται χωρίς μάσκες.

Οι κάτοικοι τονίζουν και το γεγονός πως με τη λήξη της διασκέδασης αυτών των ατόμων στα πεζοδρόμια της Βεάκη, το σημείο θυμίζει μια κανονική χωματερή αφού πίνοντας τα ποτά τους πετάνε τα πλαστικά ποτήρια στο δρόμο και στις εισόδους των σπιτιών.

Πηγή: in.gr

Δείτε επίσης: Νέα Σμύρνη: Την βίασε και την κούρεψε μπροστά σε άλλους δύο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr