ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΠερίσσευμα ευαισθησίας στο Αγρίνιο: Πάνω από 9.000 ευρώ σε δύο ημέρες για τη 15χρονη που θα χειρουργηθεί

Περίσσευμα ευαισθησίας στο Αγρίνιο: Πάνω από 9.000 ευρώ σε δύο ημέρες για τη 15χρονη που θα χειρουργηθεί

Περίσσευμα ευαισθησίας στο Αγρίνιο: Πάνω από 9.000 ευρώ σε δύο ημέρες για τη 15χρονη που θα χειρουργηθεί

Περίσσευμα ευαισθησίας από τους κατοίκους του Αγρινίου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση 15χρονη μαθήτρια η οποία αντιμετωπίζει πρόβλημα στα μάτια της.

Σε διάστημα δύο μόλις ημερών,  στον κουμπαρά που είχε τοποθετηθεί δίπλα από την άμαξα (ιδιοκτησίας Φώτη Γιγκλά) με τη “Σταχτοπούτα”, συγκεντρώθηκε το ποσό των 9.254 ευρώ.

Στη φωτογραφία διακρίνεται η μητέρα της 15χρονης η οποία εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της, με την αντιδήμαρχο Μαρία Παπαγεωργίου και τον Φώτη Γιγκλά οι οποίοι έπειτα από τη σχετική καταμέτρηση παρέδωσαν το χρηματικό ποσό στην οικογένεια.

Η ανάρτηση του δημάρχου:

“Το θαύμα έγινε! Όλοι μαζί, με ευαισθησία και αλληλεγγύη, καταφέραμε σε δύο ημέρες να συγκεντρώσουμε το ποσό των 9.254 ευρώ για την 15χρονη μαθήτρια που πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση. Η οικογένεια παρέλαβε τα χρήματα και ξεκινά το ταξίδι με τις ευχές μας”.

 

Οι ευχές όλων είναι να υπάρξουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για το κορίτσι και την οικογένειά του.

“Σωτήρας” βρέφους ένας αστυνομικός – Του έκανε ΚΑΡΠΑ μέσα στο περιπολικό

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ