ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΠεριοδείες και ομιλίες του ΚΚΕ σε Δυτική Ελλάδα – Ιόνια νησιά

Περιοδείες και ομιλίες του ΚΚΕ σε Δυτική Ελλάδα – Ιόνια νησιά

Περιοδείες και ομιλίες του ΚΚΕ σε Δυτική Ελλάδα – Ιόνια νησιά

Σε μια  σειρά εκδηλώσεις για την παρουσίαση του καλέσματος αγωνιστικής συμπόρευσης με το ΚΚΕ της ΚΕ, θα προχωρήσουν οι κομματικές οργανώσεις του Κόμματος στην Δυτική Ελλάδα, καλώντας ταυτόχρονα το λαό της περιοχής να πάρει μαζικά μέρος.

Με κεντρικό σύνθημα “μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό, βαδίζοντας στο δρόμο της ανατροπής”, απευθύνεται κάλεσμα και στους μαζικούς εργατικούς, λαϊκούς φορείς κάθε νομού, να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις – συζητήσεις που οργανώνουν οι ΤΕ και με παρεμβάσεις τους.

Για τη επιτυχία των εκδηλώσεων, ήδη πραγματοποιείται μεγάλο πολιτικό άνοιγμα των κομματικών οργανώσεων, με το κάλεσμα της ΚΕ στο χέρι σε χώρους δουλειάς, γειτονιές των πόλων, στις κωμοπόλεις και τα χωριά, των νομών της Δυτικής Ελλάδας και των νησιών του νότιου Ιονίου.

Το πρόγραμμα ανά νομό έχει ως εξής:

Την Παρασκευή 26 Νοέμβρη:

Στη Ζάκυνθο: Στις 7μμ, στο Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου, θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην Ιθάκη: Στις 6μμ, στο Δημοτικό Κινηματογράφο στο Βαθύ, θα μιλήσει ο Δημήτρης Τζαβάρας, μέλος της ΚΕ και της γραμματείας της, γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας.

Το Σάββατο 27 Νοέμβρη:

Στο Ληξούρι Κεφαλονιάς: Στις 6:30μμ στο Μουσείο Ληξουρίου, θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 28 Νοέμβρη:

Στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς: Στις 6:30μμ, στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου, θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Παρασκευή 3 Δεκέμβρη:

Στο Αίγιο: Στις 6:30μμ, στο Πολύκεντρο του Δήμου Αιγιαλείας, θα μιλήσει ο Δημήτρης Τζαβάρας, μέλος της ΚΕ και της γραμματείας της, γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας.

Την Τετάρτη 8 Δεκέμβρη:

Στην Αμαλιάδα: Στις 6:30μμ, στο Εργατικό Κέντρο, θα μιλήσει ο Σωτήρης Παρίσης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Τετάρτη 15 Δεκέμβρη:

Στον Πύργο: Στις 6:30μ στο κτίριο του πρώην ΤΕΙ, θα μιλήσει ο Δημήτρης Τζαβάρας, μέλος της ΚΕ και της γραμματείας της, γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας.

Αγρίνιο: Τρελή πορεία οδηγού – Χάλασε δυο κολώνες δημοτικού φωτισμού και τρία κολωνάκια (ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr