ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΠεριοδεία από τους υποψήφιους βουλευτές του ΚΚΕ στην Αιτωλοακαρνανία

Περιοδεία από τους υποψήφιους βουλευτές του ΚΚΕ στην Αιτωλοακαρνανία

Περιοδεία από τους υποψήφιους βουλευτές του ΚΚΕ στην Αιτωλοακαρνανία

Περιοδεία σε χώρους δουλειάς θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες, από τους υποψήφιους βουλευτές του ΚΚΕ στην Αιτωλοακαρνανία

Αναλυτικά το πρόγραμμα: 

Σάββατο 4 Φλεβάρη

§ Στις 11 π.μ., η Σοφία Καζαρίδη – Πατούλα , εργάτρια και υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και η Αθηνά Κουτρούμπα, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση και υποψήφια Βουλευτής στο Νομό θα περιοδεύσουν στα εμπορικά καταστήματα και στα καταστήματα εστίασης στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου.

§  Στις 11 π.μ., η Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και δημοτική σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο δήμο Αμφιλοχίας, θα περιοδεύσει στα εμπορικά καταστήματα και καταστήματα εστίασης στο λιμάνι της πόλης.

Τρίτη 7 Φλεβάρη

§  Στις 11 π.μ., η Σούλα Μπούρα, πρόεδρος του συνδικάτου Ιματισμού Αιτωλοακαρνανίας και υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με το ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στην βιοτεχνία ρούχων «Καμμένος» στο Αγρίνιο.

Τετάρτη 8 Φλεβάρη

§  Στις 11 π.μ., ο Νίκος Παπαναστάσης, Αντισυνταγματάρχης ε.α., βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος θα περιοδεύσει στα συσκευαστήρια της «AVRAMAR», πρώην ΝΗΡΕΑΣ στο Ξηρόμερο.

Kρούσμα λεπτοσπείρωσης στην περιοχή του Αγρινίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ