ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑυτοδιοικητικές Εκλογές 2023Περιοδεία Σπ. Σκιαδαρέση σε Διακοπτό, Ακράτα και Αιγείρα

Περιοδεία Σπ. Σκιαδαρέση σε Διακοπτό, Ακράτα και Αιγείρα

Περιοδεία Σπ. Σκιαδαρέση σε Διακοπτό, Ακράτα και Αιγείρα

Συνεχίζοντας τις περιοδείες του και τις καθημερινές επαφές του με πολίτες και στους τρεις Νομούς της Δυτικής Ελλάδος, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Δυτική Ελλάδα- Ενωμένοι Μπορούμε», Σπύρος Σκιαδαρέσης, συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους και στελέχη του ΠΑΣΟΚ επισκέφθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης τις Δ.Ε. Διακοπτού, Αιγείρας και Ακράτας του Δήμου Αιγιάλειας.

Ο κ. Σκιαδαρέσης ενημέρωσε τους κατοίκους και καταστηματάρχες για τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού, άκουσε τα προβλήματα της περιοχής και αντάλλαξαν απόψεις για μία σειρά από ζητήματα. «Συνεχίζουμε τις επαφές μας με τους πολίτες σε κάθε γωνιά της Δυτικής Ελλάδος. Είμαστε εδώ για να τους ακούσουμε, σχεδιάζοντας μαζί την επόμενη μέρα. Ενωμένοι μπορούμε να αλλάξουμε τον τόπο μας», δήλωσε ο κ. Σκιαδαρέσης.

Το πρωί της Παρασκευής αντιπροσωπεία του συνδυασμού με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος θα περιοδεύσει στη λαϊκή αγορά και στη συνοικία των Προσφυγικών της Πάτρας.

Σπύρος Σκιαδαρέσης: Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα Πάτρας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ