ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΠεριμένουν κι άλλους

Περιμένουν κι άλλους

Η ανεπίσημη πληροφόρηση από πλευράς Παναιτωλικού είναι πως θα υπάρξουν κι άλλες μεταγραφικές κινήσεις άμεσα. Αυτή είναι και η υπόσχεση προς τον Μάκη Χάβο, ο οποίος θέλει στην έναρξη της προετοιμασίας να έχει έναν αξιοπρεπή αριθμό ποδοσφαιριστών που θα μπορεί να τους υπολογίζει ουσιαστικά.

Το τελευταίο διήμερο περιλαμβάνει συνεχείς επαφές με μάνατζερς από την πλευρά του Παναιτωλικού, αφού – όπως έχουμε ξαναγράψει – επιδιώκονται πλέον απαντήσεις ειδικά εκεί όπου οι άνθρωποι του Συλλόγου θεωρούν πως οι επιλογές είναι πολλές.
Το θέμα που «κόλλησε» απρόσμενα είναι αυτό του Τσίμο Ναβάρο (φωτο) ο οποίος τελικά έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης. Στην υπόθεση αυτή ο Παναιτωλικός από εκεί που ήταν ο «δύσκολος» βρέθηκε να έχει ανατγωνιστή (ποιον άλλο;) την Καλλονή. Και αφενώς από τον Παναιτωλικό λέγεται πως ο παίκτης θα καταλήξει στο Αγρίνιο, αφετέρου από τη Λέσβο τον θεωρούν δεδομένο. Ο ίδιος ο Ναβάρο που βλέπει να γίνεται… περιζήτητος μετά από μία πολύ μέτρια σαιζόν, δεν αποσαφηνίζει τα πράγματα σε δημοσιογράφους που επικοινώνησαν και παραπέμπει στον μάνατζέρ του.

Προς επίλυση

Πέρα από τις προσθήκες που πρέπει να κάνουν οι κυανοκίτρινοι σημαντικό είναι και το θέμα ποδοσφαιριστών που δόθηκαν δανεικοί, αλλά έχουν συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό. Κυρίως ο Μπελόν και ο Καλογέρης και λιγότερο ο Άσκες του οποίου το συμβόλαιο είναι πολύ χαμηλό. Για τον Μπελόν τα περιθώρια είναι λίγα, αφού η περσινή παρουσία του ήταν αποκαρδιωτική. Η χωρίς αποζημίωση λύση του συμβολαίου θα ήταν ό,τι καλύτερο για τον Παναιτωλικό, εντούτοις ο ισπανοελβετός δεν έχει δώσει μυνήματα  για τέτοια διάθεση. Ο εκ νέου δανεισμός – εφόσον υπάρξει η δυνατότητα – φαντάζει στην ΠΑΕ μία βολική λύση.
Με τον Καλογέρη είναι εντελώς διαφορετικά τα δεδομένα καθώς αποδεδειγμένα στο πρόσφατο παρελθόν στη Βέροια είχε καλή παρουσία στην Κατηγορία. Επίσης η απόδοσή του στη Κύπρο και τη Νέα Σαλαμίνα ήταν αξιόλογη γι’ αυτό εξετάζεται με πολλές πιθανότητες η επιστροφή του, ειδικά αν δεχθεί τη μείωση συμβολαίου που του προτάθηκε.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr