ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΘερμοΠερικλής Λιανός: Ο “Θόδωρος” τού ”Καφέ τής Χαράς’από το Θέρμο (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Περικλής Λιανός: Ο “Θόδωρος” τού ”Καφέ τής Χαράς’από το Θέρμο (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Περικλής Λιανός: Ο “Θόδωρος” τού ”Καφέ τής Χαράς’από το Θέρμο (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Ο Περικλής Λιανός που τον ξαναβλέπουμε σαν Θόδωρο στο ‘’Καφέ της Χαράς ‘’ στον ΑΝΤ1 είναι γέννημα θρέμμα Θερμιώτης καθώς ολοκλήρωσε το Λύκειο στο Θέρμο ,συμμαθητής του Δημάρχου Θέρμου Σπύρου Κωνσταντάρα. Ο Περικλής ουδέποτε αποκόπηκε από το χωριό του που το επισκέπτεται καλοκαίρι και Πάσχα, είναι ιδιαιτέρα αγαπητός απλός και προσιτός με όλους.

Ο Περικλής Λιανός κάνει μια λαμπρή καριέρα τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση.

https://znews.gr/wp-content/uploads/2020/01/0103_XARIS_ROMAS_PERIKLIS_LIANOS_1222018.jpg

Τον συνδέει μια ξεχωριστή αμοιβαία σχέση με τους χωριανούς του .

Λέει σχετικά σε συνέντευξή του :Πώς σε αντιμετωπίζουν στη γενέτειρα σου;

Με πάρα πολύ αγάπη. Να φανταστείς βάζουν λεωφορεία και έρχονται από τον Θέρμο όταν έχω παράσταση. Συγκεκριμένα, όταν έπαιζα στο »Βασανίζομαι» τους έκανα μια ειδική παράσταση. Και όχι μόνο εκεί αλλά και στην Αθήνα έκανα το ίδιο. Είναι αμοιβαία η αγάπη μας , το ίδιο παίρνουν και από μένα.

https://gpop.gr/wp-content/uploads/2019/05/1-35-889x500.png

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Κατάγεται από το Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας, όπου και ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές του. Πέτυχε στις εισαγωγικές εξετάσεις για την Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και ξεκίνησε τις σπουδές του στην νομική επιστήμη. Το πτυχίο του το πήρε το 1988, ενώ παράλληλα, το χρονικό διάστημα 1981-84, φοιτούσε και στην Δραματική Σχολή Αθηνών (Γ. Θεοδοσιάδη), ακολουθώντας σπουδές δραματικής τέχνης. Στον χώρο της ενεργής δικηγορίας παρέμεινε μέχρι και το 1994. Ήδη από τα φοιτητικά του χρόνια, στράφηκε στον καλλιτεχνικό χώρο και άρχισε μια καριέρα, ακολουθώντας το επάγγελμα του ηθοποιού, συμμετέχοντας αρχικά σε παραστάσεις του παιδικού θεάτρου.

Έχει μια έντονη παρουσία στον χώρο του θεάτρου, ενδεικτικά, έχει συνεργαστεί με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Λάρισας, στο έργο «Γενικός Γραμματεύς», με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων στα έργα «Χρυσό κλειδί» & «Χαρτοπαίκτης», έπαιξε στην «Έντα Γκάμπλερ» – Ε.Ίψεν, στο «Καλοκαίρι και καταχνιά»- Τ.Ουίλλιαμς, στο «Αταίριαστο ζευγάρι» – Ν.Σάιμον και πιο πρόσφατα, στο «Καπέλο από ψάθα Ιταλίας». Πολλές είναι ακόμα και οι επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές στις οποίες έπαιξε, όπως η «Μαντάμ Σουσού» που προβαλλόταν από την ΕΡΤ-2, «Οι τελευταίοι εγγονοί», «Χάι ροκ» και «Λαβ σορρυ» από το MEGA, «Κωνσταντίνος & Ελένη», «Το καφέ της Χαράς», από τον ANTENNA. Επιπλέον, μεγάλος είναι και ο αριθμός των κινηματογραφικών ταινιών στις οποίες συμμετείχε, όπως στην ταινία «Τέλος εποχής» και «Πάμπτωχοι Α.Ε.» του Α. Κόκκινου, «Ροζ ολοταχώς» και «Βασιλιάς». Ασχολείται ακόμα με τον χώρο του ραδιοφώνου, ενώ έχει αναλάβει εδώ και πολλά χρόνια την μεταγλώττιση πολλών τηλεοπτικών σειρών.

Ιδιαίτερα σημαντικός σταθμός στην μέχρι τώρα μακρόχρονη πορεία του, υπήρξε η συμμετοχή του στην ταινία «Καϊκτσής», το 1998, υπό την σκηνοθετική καθοδήγηση του Μπικέτ Ιλχάν, καθώς ήταν η πρώτη ελληνοτουρκική ταινία που έγινε, με συμμετοχή στην παραγωγή και από τις δύο χώρες. Επίσης, εδώ και πολλά χρόνια, πέρα των καλλιτεχνικών και νομικών του ενασχολήσεων, δραστηριοποιείται και στον τομέα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Σημαντική ήταν η εμπειρία που αποκόμισε όταν το 2006 αποφάσισε να διεκδικήσει θέση Δημοτικού Συμβούλου, συμμετέχοντας στις Δημοτικές Εκλογές, υποστηρίζοντας την παράταξη «Ανοιχτή Πόλη». Είναι μέλος του Δ.Σ. του σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Αποτέλεσμα εικόνας για περικλης λιανός καφε της χαρας

ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΛΦΑ

«Δεν έγινα ο Μπέζος ή ο Φιλιππίδης, αλλά παίζω ωραίους ρόλους, παίρνω τα χρήματά μου και είμαι πολύ ευχαριστημένος», είπε ο ηθοποιός

Ο Περικλής Λιανός έχει επιστρέψει στην τηλεόραση με τον νέο κύκλο της σειράς «Το Καφέ της Χαράς». Ο ηθοποιός μίλησε  για τα οικονομικά, κάποτε και τώρα…

«Στο Χάι Ροκ και το Λαβ Σόρι όχι μόνο πληρωνόμασταν καλά αλλά τα παίρναμε αμέσως. Με το που ολοκλήρωνες τις δικές σου σκηνές για το επεισόδιο, περνούσες από το λογιστήριο και πληρωνόσουν. Εγώ δεν είχα ποτέ άγνοια για το ποια ήταν η θέση μου στο θέατρο και ήμουν πάρα πολύ ευχαριστημένος, γι’ αυτό και έχω πολύ καλές συνεργασίες. Δεν βάζω τρικλοποδιές. Δεν έγινα ο Μπέζος ή ο Φιλιππίδης, αλλά παίζω ωραίους ρόλους, παίρνω τα χρήματά μου και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Οι απολαβές μας στο Καφέ της Χαράς φυσικά και δεν είναι καλύτερες από αυτές του παρελθόντος. Τώρα παίρνουμε μηνιάτικο. Τότε πληρωνόμασταν με το επεισόδιο. Να σου πω ότι εγώ παίρνω σε μηνιάτικο αυτά που έπαιρνα το επεισόδιο», είπε ο Περικλής Λιανός.

e-nafpaktia.gr

Το κήρυγμα του κ. Ιεροθέου την Κυριακής της Σταυροπροσκυνήσεως (VIDEO)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr