ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΠεριφερειακή Ένωση Δήμων: Ολοκληρώθηκε η αποστολή βοήθειας προς τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία

Περιφερειακή Ένωση Δήμων: Ολοκληρώθηκε η αποστολή βοήθειας προς τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία

Περιφερειακή Ένωση Δήμων: Ολοκληρώθηκε η αποστολή βοήθειας προς τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία

Με τη μεταφορά του τέταρτου μεγάλου φορτίου με ανθρωπιστική βοήθεια προς τους δοκιμαζόμενους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας εξαιτίας των πρόσφατων ισχυρών σεισμών πλησιάζει στο τέλος της αυτή η συντονισμένη και μεθοδευμένη από την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας (Π.Ε.Δ.Δ.Ε.) πρώτη προσπάθεια άμεσης υποστήριξης τους.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι κάτοικοι της Δυτικής Ελλάδας με την ταχύτατη και μαζική ανταπόκρισή τους απέδειξαν ότι διαθέτουν περίσσευμα αλληλεγγύης, ανθρωπιάς και αγάπης προς τους γείτονες συνανθρώπους που υποφέρουν.

“Τόσο ο Πρόεδρος όσο και το Διοικητικό συμβούλιο της ΠΕΔ.ΔΕ θέλουμε να ευχαριστήσουμε: Την κάθε οικογένεια και τον κάθε κάτοικο της Δυτικής Ελλάδας που ευαισθητοποιήθηκε.
Την ΚΕΔΕ για τον εθνικό συντονισμό και την μεταφορά της βοήθειας στους τελικούς αποδέκτες.

Τους Δημάρχους, Αντιδημάρχους, Προέδρους Οργανισμών και το προσωπικό της ΤΑ για την μεγάλη, γρήγορη και αποτελεσματική κινητοποίηση τους. Ειδικότερα τον Πρόεδρο και το Διοικητικό συμβούλιο του Παμπελοποννησιακού Σταδίου για την παραχώρηση των χώρων, προκειμένου να συγκεντρωθεί η βοήθεια καθώς και του προσωπικού του Σταδίου που βοήθησε κάθε φορά που
χρειάστηκε.

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού για την εθελοντική προσφορά βοήθειας από τα μέλη του.

Τον Πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου Φορτοεκφορτωτών για την υποστήριξή τους.

Ο θεσμός της ΤΑ, που με τόση προσήλωση υπηρετούμε όλοι εμείς, απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι με την εγγύτητα του στην κοινωνική βάση, την αμεσότητά του και τις βαθιές ανθρωπιστικές αρχές που διακατέχεται είναι ο πιο αποτελεσματικός και κατάλληλος θεσμός να ανταπεξέλθει σε κάθε έκτακτη ανάγκη που απαιτεί ομοψυχία, συνεργασία, αποτελεσματικότητα, δράση.

Η ΠΕΔ.ΔΕ δηλώνει ότι θα είναι πάντα παρούσα σε κάθε κοινωνικό αγώνα όταν οι συνθήκες το απαιτούν”, τονίζεται στην ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Δυτικής Ελλάδας, δήμαρχος Καλαβρύτων, Θανάσης Παπαδόπουλος.

Φωτογραφία αρχείου: Fecebook (Ανδρέας Κατσανιώτης)

Πλατυγιάλι: Μεγάλο επενδυτικό σχέδιο για Mega Yachts και υπηρεσίες τουρισμού και αναψυχής

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ