ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΠεριφέρεια Ιονίων Νήσων: Παροχή ειδών και υπηρεσιών πρώτης ανάγκης στους πληγέντες από το σεισμό στην Αλβανία

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων: Παροχή ειδών και υπηρεσιών πρώτης ανάγκης στους πληγέντες από το σεισμό στην Αλβανία

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων: Παροχή ειδών και υπηρεσιών πρώτης ανάγκης στους πληγέντες από το σεισμό στην Αλβανία

Άμεση ήταν η επικοινωνία της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδης Κράτσα Τσαγκαροπούλου με την Ελληνική Πρεσβεία στα Τίρανα καθώς και με τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιο για τις συνέπειες του καταστρεπτικού σεισμού στο Δυρράχιο Αλβανίας και την έκφραση αλληλεγγύης της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στην παροχή ειδών και υπηρεσιών πρώτης ανάγκης στους πληγέντες κατοίκους.

Ο Αρχιεπίσκοπος, ο οποίος ως έχων επτανησιακές ρίζες από την Κεφαλονιά και την Λευκάδα επικοινωνεί διαχρονικά με την Περιφερειάρχη, την ευχαρίστησε, της παρουσίασε το εύρος των καταστροφών και τις προσπάθειες της Εκκλησίας για την στέγαση και την περίθαλψη των πληγέντων.

Η Περιφερειάρχης όρισε τον Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Ζορμπά, αρμόδιο για θέματα Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Απασχόλησης, υπεύθυνο για τον συντονισμό της βοήθειας από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες προς τον γείτονα αλβανικό λαό που δοκιμάζεται.

lefkadapress.gr

Νέος σεισμός 4,9 ρίχτερ στην Αλβανία

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr