ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΗ Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στη ΔΕΘ (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στη ΔΕΘ (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στη ΔΕΘ (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

“Στην 83η ΔΕΘ εκθέσαμε τον αγροδιατροφικό πλούτο της Περιφέρειάς μας και τον θέσαμε σε δημόσια δοκιμή και κριτική. Χιλιάδες επισκέπτες στάθηκαν στο περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης ΠΔΕ για να γνωρίσουν, να δοκιμάσουν και να σχολιάσουν κολακευτικά την ποιότητα και τη διατροφική αξία των αγροτικών μας προϊόντων”, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Μητρόπουλος.

Και με αφορμή την ολοκλήρωση της έκθεσης, σημειώνει: 

Φεύγουμε νιώθοντας τιμή για τη γαστρονομική και φυσική ταυτότητα της περιοχής μας.
Φεύγουμε ικανοποιημένοι και αποφασισμένοι να εντείνουμε ακόμα περισσότερο τις προσπάθειες ανάδειξης των εξαιρετικών προϊόντων μας.
Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν και αποτέλεσαν τους κρίκους της επιτυχημένης αγροδιατροφικής μας παρουσίας εκεί . Την εταιρεία διοργάνωσης, τους εκθέτες παραγωγούς, τόσο αυτούς που χορήγησαν τα προϊόντα τους όσο και αυτούς που παραβρέθηκαν, τους συναδέρφους αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακούς συμβούλους και τα υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας, επισημαίνοντας οτι δεν μας ενώνει μόνο η ποιότητα των αγροτικών προϊόντων μας, αλλά και ο τόπος μας, η ιδιαίτερη πατρίδα μας, η Δυτική Ελλάδα.

tempo24

Αγρίνιο: Δομή – «σωσίβιο» για την ανεργία

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr