ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑμφιλοχιαΠερδικάκι Βάλτου: Επί χρόνια απομονωμένοι και χωρίς επικοινωνία 80 κάτοικοι!

Περδικάκι Βάλτου: Επί χρόνια απομονωμένοι και χωρίς επικοινωνία 80 κάτοικοι!

Περδικάκι Βάλτου: Επί χρόνια απομονωμένοι και χωρίς επικοινωνία 80 κάτοικοι!

Από το 2011 έχουν προχωρήσει στις απαραίτητες διαδικασίες για να μπορούν να έχουν σήμα στα κινητά τους χωρίς όμως αποτέλεσμα – Τι επισημαίνει στη «Σ» ο Πρόεδρος του ΙΝΚΑ Γιώργος Λεχουρίτης

Αναβρασμός επικρατεί εδώ και χρόνια στο Περδικάκι Βάλτου. 80 μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν ότι από το 2011 έχουν συνάψει σύμβαση με συγκεκριμένη τηλεφωνική εταιρεία, η οποία όμως δεν τους παρέχει τις απαιτούμενες υπηρεσίες.

«Οι άνθρωποι, 80 στον αριθμό, πληρώνουν κινητό τηλέφωνο από το 2011 και δεν έχουν καθόλου καλό σήμα, παρ’ όλα αυτά οι λογαριασμοί τους είναι μηνιαίοι. Εμείς σαν ΙΝΚΑ έχουμε προβεί σε σχετικές παρεμβάσεις στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων. Ζητάμε να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να επανέλθει η κανονικότητα στη συγκεκριμένη περιοχή του Βάλτου και μέχρι την επαναφορά της κανονικότητας να γίνει διαγραφή των ποσών που χρεώνουν στους κατοίκους. Το ευτράπελο στην όλη υπόθεση είναι ότι υπάρχει παραπλάνηση καταναλωτή γεγονός που διώκεται με πρόστιμο από την Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, όταν δεν υλοποιείται το διαφημιστικό μήνυμα, το οποίο κάνει λόγο για σήμα παντού. Η εταιρεία απαντά πως εδώ και χρόνια προσπαθεί να επιδιορθώσει το πρόβλημα χωρίς όμως να υπάρχει αποτέλεσμα. Αυτό δεν είναι παραπλάνηση»; δηλώνει στη «Σ» ο Πρόεδρος του ΙΝΚΑ και της Ένωσης Καταναλωτών Αιτωλοακαρνανίας Γιώργος Λεχουρίτης.

Το κινητό εξάλλου αποτελεί βασικό κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Πως θα καλέσουμε άμεσα κάποιον που χρειαζόμαστε και είναι μεγάλη ανάγκη; Τα ερωτήματα αυτά χρειάζονται απαντήσεις και κυρίως λύσεις.

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Βεβαίωση ρύθμισης χρεών ΤΟΕΒ για οριστικοποίηση δήλωσης ΟΣΔΕ

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr