Πέραμα: Σύλληψη για τον 43χρονο ναυτικό που κατηγορείτε ότι βίασε 14χρονη

Στη σύλληψη ενός 43χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό ενός ανήλικου κοριτσιού ηλικίας 14 ετών από το Πέραμα προχώρησαν το βράδυ του Σαββάτου (22/4) οι λιμενικές Αρχές του Ηρακλείου.

βιασμός ανήλικη

Στη σύλληψη ενός 43χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό ενός ανήλικου κοριτσιού ηλικίας 14 ετών από το Πέραμα προχώρησαν το βράδυ του Σαββάτου (22/4) οι λιμενικές Αρχές του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τις αρχές ο 43χρονος κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη ή ενώπιον αυτής, βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφία ανηλίκων και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Ο ναυτικός απέκτησε επαφές με την ανήλικη από το Πέραμα μέσω messenger και στο πλαίσιο βιντεοσυνομιλιών τους, φέρεται να προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της. Ακόμη, όπως προέκυψε από την έρευνα, σε επόμενες συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν, φέρεται να προέβη στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις παρά τη θέληση της ανήλικης.

Στις 22 Απριλίου η ανήλικη μαζί με τους γονείς της μετέβη στο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας και κατήγγειλε ότι από τον Οκτώβριο του 2022 διατηρούσε συνομιλίες με ερωτικό περιεχόμενο με τον κατηγορούμενο μέσω social media.

Τελευταία φορά που είχαν τέτοιου είδους επικοινωνία, ήταν το πρωί της 21ης Απριλίου, όπου ο 43χρονος ναυτικός σε βιντεοσυνομιλία, προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης.

Στην κατοχή του 43χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ψηφιακά πειστήρια, τα οποία θα αποσταλούν στα αρμόδια εργαστήρια για εξέταση.

Σήμερα νωρίς το πρωί ο 43χρονος έφτασε στο λιμάνι του Πειραιά και μετέβη στη ΓΑΔΑ. Ακολούθως οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

Στην προανακριτική του απολογία υποστήριξε ότι γνώριζε το παιδί μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και είχαν ανταλλάξει φωτογραφίες οι οποίες ωστόσο δεν ήταν ερωτικού περιχεομένου.

Επιπλέον είπε ότι δεν γνώριζε την ηλικία της ανήλικης.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Πηγή: newsit.gr

Καιρός: Αναμένονται βροχές και καταιγίδες στα επόμενα 24 ώρα