Πέρα από τα «σύνορα»

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων  Παναιτωλικου Αθηνών, GUERREROS, προσέφερε τρόφιμα για την κοινωνική δομή της UNESCO, σε μια ενέργεια που υπενθυμίζει την ύπαρξη του Παναιτωλικού πέρα απ’ τα καθιερωμένα.  Ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης δήλωσε: Θέλω να ευχαριστήσω το Σ.Φ. Παναιτωλικου Αθηνών GUERREROS για την προσφορά με τρόφιμα που έδωσε σήμερα στην δομή μας. Είναι σημαντικό που ένας σύλλογος φιλάθλων εκτός από την στήριξη στην ομάδα του στο γήπεδο, μπορεί να στηρίζει και συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Από τη μεριά του ο σύνδεσμος των  GUERREROS ευχαρίστησε τον Ιωάννη Μαρωνίτη για το σημαντικό έργο που προσφέρει στην κοινωνία και δήλωσε ότι θα είναι δίπλα του σε ότι και αν χρειαστεί.

Στην δομή της Νίκαιας , υπάρχει ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗΣ, ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΡΟΝΟΥ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ. «ΕΔΩ Η ΖΩΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΡΩΜΑ» – «ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΦΑΓΗΤΟ» «ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑ».

 

 

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr