ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΚοινωνικα ΝεαΠεντάχρονη από την Ποταμούλα δώρισε τα μαλλιά της! (εικόνες)

Πεντάχρονη από την Ποταμούλα δώρισε τα μαλλιά της! (εικόνες)

Πεντάχρονη από την Ποταμούλα δώρισε τα μαλλιά της! (εικόνες)

Σε μια αξιέπαινη ενέργεια προχώρησε μια πεντάχρονη Ποταμιώτισα, η οποία έκοψε τα μαλλιά της για να τα χαρίσει στο ” Άλμα Ζωής ” Πανελλήνιος Σύλλογος γυναικών με καρκίνο μαστού.

Αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της για αυτόν τον ιερό σκοπό, καθώς θα χαρίσει χαμόγελο σε ένα άλλο παιδάκι που πάσχει από καρκίνο. Τα μαλλιά πρέπει να είναι φυσικά, με συγκεκριμένο μήκος, τα οποία θα σταλούν μέσω κούριερ στο Άλμα Ζωής.

Όλες οι προϋποθέσεις για τη δωρεά μαλλιών, και η διαδικασία κοπής των μαλλιών όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του https://almazois.gr/harise-dynami/: Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» σε συνεργασία με το Pantene και την ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποιεί για 8η χρονιά το πρόγραμμα δωρεάς μαλλιών «Χάρισε Δύναμη» με στόχο την παροχή περουκών σε γυναίκες ασθενείς με καρκίνο που βρίσκονται σε χημειοθεραπεία.

Η συμβολή σας είναι πολύτιμη και μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε για 8η συνεχή χρονιά! Μαζί έχουμε καταφέρει να συλλέξουμε πάνω από 73.200 κοτσίδες και ήδη 960 γυναίκες έχουν πάρει τη δική τους περούκα μέσω του προγράμματός μας.

potamoulanews.gr

Αθήνα: Τον έπιασαν για όπλα και εξιχνιάστηκαν δύο δολοφονίες

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ