Πέμυ Ζούνη: «Είχα άσχημο τέλος στην πολιτική, τα κόμματα χρησιμοποιούν τους ηθοποιούς ως κράχτες»

Την Πέμη Ζούνη υποδέχθηκε τα μεσάνυχτα της Τρίτης (6/3) η Αθηναΐς Νέγκα στο Action24. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στο Καλύτερα Αργά αναφερόμενη μεταξύ άλλων στη…

zouni

Την Πέμη Ζούνη υποδέχθηκε τα μεσάνυχτα της Τρίτης (6/3) η Αθηναΐς Νέγκα στο Action24. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στο Καλύτερα Αργά αναφερόμενη μεταξύ άλλων στη γεύση που της άφησε η ενασχόλησή της με την πολιτική, με την ίδια να ξεκαθαρίζει πως το συγκεκριμένο θέμα έχει κλείσει οριστικά πίσω της.

«Το θέμα της πολιτικής έχει κλείσει για μένα, είχε πολύ άσχημο τέλος. Παραιτήθηκα και τα συναισθήματα ήταν πολύ έντονα, τα μαθήματα ήταν πολύ έντονα και δεν ήταν καθόλου happy end», δηλώνει η Πέμη Ζούνη.

«Ξέρω πλέον να παρακολουθώ λίγο καλύτερα τα υπονοούμενα, παρακολουθώ με ενδιαφέρον τα τεκταινόμενα. Νομίζω ότι αυτά που βλέπουμε στις σειρές, όπως το House of Cards, συμβαίνουν στην πολιτική, είναι αρκετά κοντά τουλάχιστον. Δεν υπάρχουν οι σκοτεινές δολοφονίες στην πράξη αλλά οι δολοφονίες χαρακτήρων σίγουρα», εξομολογείται η ηθοποιός.

«Το θέατρο είναι λούνα παρκ σε σχέση με την πολιτική, εκεί είναι πολύ άγρια τα πράγματα. Όποιοι αντιστέκονται, τους βγάζεις το καπέλο και είναι πολλοί λίγοι αυτοί», τονίζει η Πέμη Ζούνη αμέσως μετά.

«Τα κόμματα χρησιμοποιούν τους ηθοποιούς ως κράχτες. Εάν κάποιος έχει μια πραγματική μόρφωση και μπορεί να παρακολουθήσει τα νομοσχέδια και να συνεισφέρει στον Πολιτισμό ουσιαστικά, ας ασχοληθεί με την πολιτική. Να ξέρει με τι θα ασχοληθεί. Μπαίνουν όμως απροετοίμαστοι οι περισσότεροι και η δουλειά εκείνη είναι σοβαρή και σημαντική», επισημαίνει κλείνοντας το θέμα η Πέμη Ζούνη.

Πηγή: zappit.gr