ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΠελέ: Έχει αρχίσει ν’ αποχαιρετάει συγγενείς και φίλους, λέει η οικογένειά του

Πελέ: Έχει αρχίσει ν’ αποχαιρετάει συγγενείς και φίλους, λέει η οικογένειά του

Πελέ: Έχει αρχίσει ν’ αποχαιρετάει συγγενείς και φίλους, λέει η οικογένειά του

Με «διαρροές» προς τον Τύπο, η οικογένειά του Πελέ επιβεβαιώνει ότι η κατάσταση της υγείας του έχει επιδεινωθεί – Καμία επίσημη ενημέρωση από το νοσοκομείο.

Συνέχεια στις πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του Πελέ δίνει η οικογένειά του με «διαρροές» προς τον Τύπο.

Έτσι, σύμφωνα με αυτές, φαίνεται πως η κατάσταση της υγείας του Βραζιλιάνου άσου έχει επιδεινωθεί και πως έχει αρχίσει να λέει «αντίο» στους δικούς του ανθρώπους. Τις προηγούμενες ώρες υπήρξαν φήμες πως ο Βραζιλιάνος θρύλος έχει αρχίσει να αποχαιρετάει τους φίλους και τους συγγενείς του από το κρεβάτι του νοσοκομείου και πλέον φαίνεται πως επιβεβαιώνονται.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η οικογένεια του «βασιλιά» διαρρέει πως η κατάσταση της υγείας του 82χρονου πράγματι έχει επιδεινωθεί και πως πράγματι έχει αρχίσει να λέει «αντίο», καθώς αισθάνεται πως έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση από την κλινική «Άλμπερτ Αϊνστάιν». Η τελευταία ενημέρωση ήταν στις 21 Δεκεμβρίου και ανέφερε πως ο όγκος στο παχύ έντερο του Πελέ παρουσιάζει εξέλιξη και απαιτεί περαιτέρω φροντίδα που σχετίζεται με νεφρικές και καρδιακές δυσλειτουργίες.

Πηγή: protothema.gr

Τροχαίο στο Σούνιο: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 52χρονος δημοτικός υπάλληλος που ακρωτηριάστηκε

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ