ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΔεν πείθουν επικαλούμενοι τα δικαιώματα, καθώς έτσι αρνούνται την επιστήμη

Δεν πείθουν επικαλούμενοι τα δικαιώματα, καθώς έτσι αρνούνται την επιστήμη

Δεν πείθουν επικαλούμενοι τα δικαιώματα, καθώς έτσι αρνούνται την επιστήμη

Δεν πείθουν επικαλούμενοι τα δικαιώματα, καθώς έτσι αρνούνται την επιστήμη

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μεσολογγίου με ανακοίνωσή του σημειώνει με νόημα ότι νοσούν οι εμβολιασθέντες άρα κατά τη γνώμη του δεν ισχύει το επιχείρημα της κυβέρνησης για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών. Έτσι επαναλαμβάνει ότι η υποχερωτικότητα πλήττει τα δικαιώματα των εργαζομένων.

«Είμαστε υπέρ του καθολικού μαζικού εμβολιασμού ως μέτρο προφύλαξης της υγείας από τον κορονοϊό και τις επιπλοκές που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την ζωή. Είμαστε κατά κάθε μορφής εξαναγκασμού- υποχρεωτικότητας που προσβάλει τα δημοκρατικά δικαιώματα όλων μας και ανοίγει σκοτεινούς δρόμους μπροστά μας» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του.

Δυστυχώς οι συνδικαλιστές στο χώρο των υγειονομικών δεν πείθουν με τον τρόπο που εκφράζουν τις αντιδράσεις τους. Γιατί ακόμη και αν δεχθούμε ότι τα εμβόλια δεν είναι τόσο αποτελεσματικά όσο θα θέλαμε, δεν υπάρχει άλλο επιστημονικό όπλο στην παρούσα συγκυρία που να μπορεί να μας προστατέψει από την πανδημία. Γιατί η επίκληση των δημοκρατικών δικαιωμάτων στην ουσία συνιστά άρνηση της επιστήμης, έστω και αν αυτή δεν μας έχει θωρακίσει πλήρως απέναντι στον κορονοϊό.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Φυσικό αέριο στη Δυτική Ελλάδα: Πέντε χρόνια για την ωρίμανση

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr