«Πέθανε…» – Η στιγμή που βρίσκουν νεκρό τον 31χρονο αστυνομικό στον Πειραιά

Σοκαριστικό βίντεο από εργάτη στο κτίριο που κατέρρευσε στον Πειραιά, την ώρα που βρίσκει τον 31χρονο νεκρό στην καρότσα του φορτηγού

<p>peiraias-1</p>

Ένα βίντεο που αποκαλύπτει τις τραγικές στιγμές λίγο μετά την κατάρρευση του κτιρίου στον Πειραιά ήρθε στη δημοσιότητα.

Το βίντεο καταγράφει ένας από τους εργάτες που βρίσκονταν στο σημείο για τις εργασίες και βρέθηκε μετά την κατάρρευση στο φορτηγό του εργολάβου, που βρισκόταν ακριβώς από κάτω από το σπίτι.

Εκεί, ο αλλοδαπός εργάτης εντοπίζει κάτω από τα μπάζα τον 31χρονο αστυνομικό, ο οποίος έχει χάσει τη ζωή του.

Αυτό είναι κάτι που αντιλαμβάνεται ο αλλοδαπός εργάτης μόλις αντικρίζει τον άτυχο 31χρονο, φωνάζοντας με δραματικό τρόπο «πέθανε γ….».

«Έλα γρήγορα! Άνθρωποι μέσα. Παιδιά έναν τροχό φέρτε» φωνάζει αρχικά, αντιλαμβανόμενος ότι υπάρχει άνθρωπος που έχει εγκλωβιστεί κάτω από τα μπάζα στην καρότσα του φορτηγού.

Ωστόσο, όταν αντιλαμβάνεται ότι ο αστυνομικός έχει αφήσει την τελευταία του πνοή, φωνάζει σε κατάσταση σοκ «πέθανε…».

Δείτε το βίντεο:

 

 

Σε εξέλιξη οι έρευνες
Οι έρευνες των Αρχών για τα αίτια της κατάρρευσης συνεχίζονται με τις αρμόδιες υπηρεσίες να πραγματοποιούν ελέγχους στο χώρο της τραγωδίας.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η απολογία του εργολάβου, ο οποίος συνελήφθη από τους αστυνομικούς και κατηγορείται για παραβίαση του άρθρου 286, που αφορά παραβίαση των κανόνων οικοδόμησης και του γενικού οικοδομικού κανονισμού.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι η κηδεία του αστυνομικού Αγαθάγγελου Παπαδόπουλου θα πραγματοποιηθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Γρεβενά στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου.

in.gr