Πειραιάς- 31χρονος αστυνομικός : Πώς συνέβη η τραγωδία και τον πλάκωσε ο τοίχος

Αδιανότητη τραγωδία χθες το πρωί στον Πειραιά όπου βρήκε τραγικό θάνατο 31χρονος αστυνομικός όταν κατέρρευσε μέρος του κτιρίου

astynomikos

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε εκδοθεί ηλεκτρονική άδεια για μικρές εργασίες από τον δήμο Πειραιά για το κτίριο της οδού Νεωρίου στο οποίο εκτελούνταν προφανώς εργασίες ανακαίνισης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εργάτες επιχειρούσαν να ρίξουν έναν τοίχο στο κτίριο και χτύπησαν μία κεντρική δοκό, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει ολόκληρο τμήμα και να σκοτώσει τον 31χρονο. Ο άτυχος αστυνομικός τη στιγμή της κατάρρευσης εκτελούσε εργασίες, προσπάθησε να πηδήξει σε ένα φορτηγό για να σωθεί αλλά έπεσε ο τοίχος και τον πλάκωσε.

Να σημειωθεί ότι ο άτυχος αστυνομικός εργαζόταν παράλληλα, σε φορτηγό, όταν βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, προκειμένου να συμπληρώσει το μεροκάματό του.

Για τον αδιανόητο αυτό περιστατικό συνελήφθησαν ο εργολάβος και επτά εργάτες.

Ο εργολάβος κατηγορείται για εργατικό ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο και για την οικοδομική νομοθεσία, ενώ συνελήφθησαν και οι εργάτες για την οικοδομική νομοθεσία γιατί δούλευαν εισπράττοντας αδήλωτα χρήματα.

Για το περιστατικό, διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ οι συλλφθέντες θα περάσουμ σήμερα το κατώφκι του ανακριτή.

iefimerida.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ναύπακτος: 22χρονος έπιασε και έσυρε με το αυτοκίνητο του αστυνομικό και τον τραυμάτισε

Tο περιστατικό έγινε κατά τη διάρκεια ελέγχου χθες το βράδυ