ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΤραγωδία στον Πειραιά: 36χρονος πνίγηκε όταν πήδηξε να προλάβει το πλοίο που είχε σηκώσει καταπέλτη

Τραγωδία στον Πειραιά: 36χρονος πνίγηκε όταν πήδηξε να προλάβει το πλοίο που είχε σηκώσει καταπέλτη

Τραγωδία στον Πειραιά: 36χρονος πνίγηκε όταν πήδηξε να προλάβει το πλοίο που είχε σηκώσει καταπέλτη

Τραγωδία σημειώθηκε στον Πειραιά όταν ένας 36χρονος έχασε τη ζωή του, καθώς επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πλοίο που είχε σηκώσει καταπέλτη.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 21:50, όταν ένας νεαρός, που έφτασε αργοπορημένος στον καταπέλτη του πλοίου «Blue Horizon», επιχείρησε να μπει στο πλοίο που έκανε το δρομολόγιο Πειραιάς-Ηράκλειο.

Το πλοίο επέστρεψε στον Πειραιά. Στελέχη του λιμενικού σώματος επιλήφθησαν για το συμβάν ενώ την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά.

«Ενημερώνουμε τους κυρίους επιβάτες ότι η καθυστέρηση απόπλου του πλοίου οφείλεται σε περιστατικό που έγινε στο λιμάνι του Πειραιά. Το πλοίο δεν έχει καμία ευθύνη για το συμβάν. Ευχαριστούμε για την κατανόηση» ήταν η ενημέρωση που έλαβαν οι επιβάτες του πλοίου, ενώ το «Blue Horizon» είχε απομακρυνθεί μόλις λίγα μέτρα από την προβλήτα.

iefimerida.gr

Κακοκαιρία Daniel: Εκκενώνεται το Γηροκομείο Βόλου – Κατέρρευσε η παλιά πτέρυγα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ