ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑυτοδιοικητικές Εκλογές 2023Πέγκυ Κονδυλοπούλου: Μια ξεχωριστή υποψηφιότητα με το συνδυασμό του Κώστα Πιστιόλα

Πέγκυ Κονδυλοπούλου: Μια ξεχωριστή υποψηφιότητα με το συνδυασμό του Κώστα Πιστιόλα

Πέγκυ Κονδυλοπούλου: Μια ξεχωριστή υποψηφιότητα με το συνδυασμό του Κώστα Πιστιόλα

Στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές συμμετέχει η Πέγκυ Χ. Κονδυλοπούλου, με το συνδυασμό  « Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά » του Κώστα Πιστιόλα. Γεννήθηκε στο Αγρίνιο και πέρασε τα παιδικά της χρόνια στο χωριό της στην Κυψέλη (Σφήνα ).

Σπούδασε στην Σχολή Πληροφορική & ΜΜΕ. Εργάστηκε στην Ελληνοαμερικάνικη Ένωση – Φορέα Εκπαιδευτικού χαρακτήρα. Δούλεψε σε Ιδιωτικό ΙΕΚ και σε γνωστό Δικηγορικό γραφείο της Αθήνας – συνεργάτη της ΕΡΤ. Σήμερα εργάζεται στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αγρινίου. Παράλληλα ως Σύμβουλος Εκδόσεων, συνεργαζόμενη με εκδοτικούς οίκους.

Μετά από 18 χρόνια που έλλειψε στην Αθήνα – Θεσσαλονίκη για τις σπουδές της αποφάσισε συνειδητά να επιστρέψει στο Αγρίνιο και στο χωριό και να συμβάλει στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.

Πιστεύει ότι η Σφήνα , με τη βοήθεια ΟΛΩΝ ΜΑΣ μπορεί να ξαναζωντανέψει σε όλους τους τομείς! Οι ρίζες της έρχονται από πολύ πίσω από τον Πόντο. Γι’ αυτό πρωταρχική σημασία είναι η επανίδρυση του Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου – Μουσείου .

Παράλληλα η μεγάλη δράση της μέχρι σήμερα στον εθελοντισμό ( ΣΤΟΧΟ  για την πρόληψη και την ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού και στην ΑΚΤΙΝΑ  Κοινωνικού περιεχομένου ),  θα υπηρετηθεί με μεγαλύτερη ακόμη επιτυχία.

Πιστεύει ακράδαντα ότι η νέα πολιτική – αυτοδιοικητική πρόταση θα τύχει της αναγνώρισης, της εμπιστοσύνης και της ψήφου των συμπολιτών της.

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ