ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΗ ΠΔΕ στο Διεθνές Συνέδριο Συνεταιριστικής Οικονομίας ICA CCR European Research Conference – Athens 2022

Η ΠΔΕ στο Διεθνές Συνέδριο Συνεταιριστικής Οικονομίας ICA CCR European Research Conference – Athens 2022

Η ΠΔΕ στο Διεθνές Συνέδριο Συνεταιριστικής Οικονομίας ICA CCR European Research Conference – Athens 2022

Συμμετοχή και ανακοίνωση της ΠΔΕ στο Διεθνές Συνέδριο Συνεταιριστικής Οικονομίας ICA CCR European Research Conference – Athens 2022

Με βάση την εμπειρία από την υλοποίηση του ευρωπαϊκού έργου AGROSEVI η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετείχε στο Διεθνές Συνέδριο Συνεταιριστικής Οικονομίας που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από την 13ηέως την 15ηΙουλίου 2022 στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Το συνέδριο οργανώθηκε από την International Cooperative Alliance Committee on Cooperative Research (ICA CCR) με βασικό θέμα “Rethinking co-operatives: From local to global and from the past to the future”.

Η ανακοίνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με τίτλο: “Sociale conomyaspectsin 3 Europeanregions. Findingsandrecommendationsfromatransregionalcooperationproject” επικεντρώθηκε στις βασικές παραμέτρους της κοινωνικής οικονομίας στις περιοχές που συμμετείχαν στο πρόγραμμα (PROVINCIADEBURGOS – Spain, CouncilofOULURegion – Finland, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας – Ελλάδα) καθώς και στις προτάσεις οι οποίες αποτέλεσαν μέρος του Policy Paper του προγράμματος.

Την ενότητα του συνεδρίου “Cooperatives and sociale conomy”  στην οποία συμμετείχε η ΠΔΕ συντόνισε η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου του Bordeaux, Maryline Filippi και συμμετείχαν ερευνητές από την Φινλανδία και την Ισπανία καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου Εργασίας.

Τη συμμετοχή και την ανακοίνωση της ΠΔΕ υποστήριξαν τα στελέχη της Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού και μέλη της ομάδας του ευρωπαϊκού έργου, Σπύρος Παπασπύρου και Σοφία Καρβέλη.

Η ΠΔΕ στο Διεθνές Συνέδριο Συνεταιριστικής Οικονομίας ICA CCR European Research Conference – Athens 2022

Yψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο στην Αιτωλοακαρνανία – Πολύ υψηλός σε Αχαΐα και Ηλεία

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ