ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΟικονομιαpayzy: 25% επιστροφή της αξίας των αγορών σε ευρώ σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

payzy: 25% επιστροφή της αξίας των αγορών σε ευρώ σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

payzy: 25% επιστροφή της αξίας των αγορών σε ευρώ σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

Το 25% της αξίας των αγορών τους σε ευρώ κερδίζουν οι καταναλωτές που κάνουν τις αγορές τους με payzy by COSMOTE στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και COSMOTE σε όλη την Ελλάδα, αλλά και online στα www.germanos.gr και www.cosmote.gr.

Η διαδικασία εγγραφής στο payzy είναι πολύ εύκολη και διαρκεί λίγα λεπτά. Η προσφορά ισχύει μέχρι και 31 Δεκεμβρίου για αγορές από 99€ και άνω, με μέγιστο ποσό επιστροφής ανά πελάτη 200€.

Για να επωφεληθούν οι καταναλωτές από την προσφορά αρκεί να έχουν εγγραφεί στο payzy by COSMOTE, να έχουν εκδώσει την payzyvirtual χρεωστική κάρτα τους και να την έχουν προσθέσει στο digital wallet του κινητού τους (googlepay & applepay).

Οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν τα χριστουγεννιάτικα δώρα μέσα από μια μεγάλη γκάμα σε smartphones, laptops,tablets, smartwatches, τηλεοράσεις, gadgets για το σπίτι και αξεσουάρ, λαμβάνοντας πίσω στην payzyκάρτα τους το 25% της αξίας τους σε ευρώ. Για να τα ξοδέψουν όπως και όπου θέλουν, χωρίς περιορισμούς.

payzyby COSMOTE: 60.000 χρήστες σε μόλις 2 μήνες από το εμπορικό του λανσάρισμα

Τους 60.000 χρήστες έχει φτάσει το payzy by COSMOTE, μόλις 2μήνες μετά το εμπορικό του λανσάρισμα. Η νέα πρωτοποριακή εφαρμογή για κινητά, που είναι για όλους, επιτρέπει στον χρήστη να καλύπτει καθημερινές αγορές και λογαριασμούς, κάνοντας παράλληλα συναλλαγές με τους δικούς του ανθρώπους, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Ειδικότερα, με το payzyο χρήστης μπορεί μέσα από το κινητό του να αποκτήσει έναν ελληνικό IBAN λογαριασμό, να εκδώσει μέχρι τρεις χρεωστικές κάρτες για καλύτερο έλεγχο των εξόδων και να πληρώνει ανέπαφα παντού.

Αποτελεί το μοναδικό mobileapp στην ελληνική αγορά που επιβραβεύει τον χρήστη σε κάθε του αγορά, επιστρέφοντάς του ευρώ για να τα χρησιμοποιήσει όπου και όποτε θέλει, χωρίς περιορισμούς. Ο χρήστης, μπορεί ακόμα να ανταλλάσσει άμεσα χρήματα με φίλους του μέσω του Chat &Pay ή να μοιράζεται εύκολα κοινά έξοδα μέσω του Splitit, όπως στο φαγητό, στο σινεμά, σ’ ένα ταξίδι και όλα αυτά χωρίς καμία προμήθεια.

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ