Παυσανίας Παπαγεωργίου: Δεν έχει υπάρξει το παραμικρό στοιχείο το οποίο να μένει κρυπτό για τις επιχειρήσεις του Σ. Κασσελάκη

Την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση επιχειρεί να συντηρήσει τεχνητά το θέμα της επιχειρηματικής δραστηρότητας του Στέφανου Κασσελάκη, σαν «αντιπερισπασμό» στο θέμα της αποστολής e-mails σε…

syriza-generic01

Την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση επιχειρεί να συντηρήσει τεχνητά το θέμα της επιχειρηματικής δραστηρότητας του Στέφανου Κασσελάκη, σαν «αντιπερισπασμό» στο θέμα της αποστολής e-mails σε απόδημους Έλληνες, εξέφρασε ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ: «Βαρύτατα πολιτικά εκτεθειμένη από το σκάνδαλο της διοχέτευσης προσωπικών δεδομένων Ελλήνων του εξωτερικού από το υπουργείο της κυρίας Κεραμέως στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, γεγονός που συνιστά ποινικό αδίκημα, η κυβέρνηση επιδιώκει να συντηρεί τεχνητά το θέμα της επιχειρηματικής δραστηριότητας του Στέφανου Κασσελάκη. Εκτός εάν έχει πρόβλημα αδυναμίας κατανόησης των ξεκάθαρων απαντήσεων που δόθηκαν από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ στις πρόσφατες συνεντεύξεις του (Mega-ΑΝΤ1)».

Επίσης ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Παυσανίας Παπαγεωργίου μιλώντας στο ΕΡΤΝews, δήλωσε πως: «Από την πρώτη μέρα που έχει αναλάβει ο κύριος Κασσελάκης ως Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έχει προσπαθήσει και έχει καταφέρει οτιδήποτε γίνεται, να γίνεται με ονόματα, με συγκεκριμένες κινήσεις ακόμα και εκεί που δεν χρειαζόταν.

Ακόμα και εκεί που ο νόμος προβλέπει συγκεκριμένες ημερομηνίες που ισχύουν για όλους τους υπόλοιπους πολιτικούς και δυστυχώς βλέπω ότι δεν υπάρχει υπομονή ώστε να υπάρξουν οι ανάλογες δημοσιότητες ώστε να γίνουν γνωστά τα πάντα.

Είναι ερωτήματα, δεν είναι κατηγορίες και τα πάντα απαντιούνται και δεν υπάρχει κανένα ζήτημα να μην απαντηθούν.

Εάν θέλει η Νέα Δημοκρατία να γνωρίζει με ποιον τρόπο διοίκησε, διοικεί ή θα διοικήσει στο μέλλον οποιαδήποτε επιχείρηση ή τα περιουσιακά του στοιχεία ο κύριος Κασσελάκης με μεγάλη χαρά να τους κάνουμε και υποδείξεις, αλλά νομίζουμε ότι ξέρουν άλλες διαδρομές που τις έχουν δοκιμάσει στο παρελθόν και για τις οποίες δεν έχουν απλά κατηγορηθεί ή ερωτηθεί, αλλά έχουν αντιμετωπίσει και τη μήνη των δικαστικών λειτουργών.

Στην περίπτωση του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει υπάρξει το παραμικρό στοιχείο το οποίο μένει κρυπτό. Μπορεί να προσφύγει (η ΝΔ) και να ζητήσει αυτά τα στοιχεία από τις δημόσιες αρχές, είτε μέσα από το κοινοβούλιο, είτε μέσα από την Αρχή η οποία λαμβάνει τις Δηλώσεις Περιουσιακής Κατάστασης».