Παύλος Μαρινάκης: Ανατριχιαστική η ανάρτηση Ακρίτα

«Αυτονόητο ότι θα προχωρήσει η νομική διαδικασία», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

marinakis-scaled-2

Στην ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για την σύζυγο του πρωθυπουργού, αναφέρθηκε το πρωί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, κάνοντας λόγο για χυδαιότητες.

«Υπάρχει η πολιτική αντιπαράθεση… υπάρχει η σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση με σφοδρές κατηγορίες και υπάρχει και η απογείωση της χυδαιότητες που είναι οι προσωπικές υποθέσεις. Είναι όταν αυτές οι επιθέσεις είναι εναντίον της συζύγου του πρωθυπουργού. Η ανάρτηση της κ. Ακρίτα είναι ανατριχιαστική. Δεν είναι απλά ψέματα. Είναι πράγματα που δεν έχουν απασχολήσει καμία διαδικασία», τόνισε μιλώντας στο Action24 ο Παύλος Μαρινάκης.

Όπως είπε συνεχίζοντας ο Παύλος Μαρινάκης «δεν είναι ένα ανώνυμο τρολ του διαδικτύου. Δεν υπάρχει περίπτωση οτιδήποτε απειλεί το πολίτευμα να πέσει κάτω. Δεν μπορεί κάποιοι κρυπτόμενοι να σπιλώνουν ανθρώπους. Γνωρίζουν ότι αυτή η αρένα είναι επικίνδυνη. Η κ. Ακρίτα έκανε χυδαία συρραφή αναρτήσεων από συγκεκριμένα κέντρα που είναι στο διαδίκτυο και επιτίθενται στη ΝΔ».

«Είναι αυτονόητο ότι θα προχωρήσει όλη η νομική διαδικασία», σημείωσε. «Πρέπει κάποια στιγμή να μπει ένα όριο σε αυτόν τον βούρκο. Αν δεν είχαμε το παράδειγμα του 2012-2015 2015-2019 και είδαμε που οδήγησε αυτός ο βούρκος», τόνισε.

 

protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το Επιμελητήριο & η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος σας προσκαλεί στην Έκθεση Φρούτων & Λαχανικών «FRESCON 2024»

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και την Αγροδιατροφική Σύμπραξη ΠΔΕ σας προσκαλεί στην Έκθεση Φρούτων & Λαχανικών «FRESCON 2024»