ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΠαύλος Φύσσας: 8 χρόνια από τη δολοφονία του – Συγκέντρωση και πορεία στο Αγρίνιο

Παύλος Φύσσας: 8 χρόνια από τη δολοφονία του – Συγκέντρωση και πορεία στο Αγρίνιο

Παύλος Φύσσας: 8 χρόνια από τη δολοφονία του – Συγκέντρωση και πορεία στο Αγρίνιο

Σαν σήμερα πριν από οκτώ χρόνια ο Παύλος Φύσσας έπεφτε νεκρός από τη μαχαιριά του χρυσαυγίτη Γιώργου Ρουπακιά και στο Αγρίνιο η ΑΝΤΑΡΣΥΑ πραγματοποίησε συγκέντρωση και στην Πλατεία Δημάδη και πορεία ενώ το δικό τους μήνυμα θέλησαν να στείλουν και αντιεξουσιαστές συμμετέχοντας σε αντίστοιχη δράση.

«Ο Παύλος θα ζει για πάντα μέσα από τους αγώνες μας”, είναι το κεντρικό μήνυμα της εκδήλωσης μνήμης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρεται ότι η φετινή επέτειος της δολοφονίας του Φύσσα δεν είναι σαν τις προηγούμενες. Η επέτειος για τα 8 χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής, έρχεται να πραγματοποιηθεί 1 χρόνο από την καταδίκη της εγκληματικής οργάνωσης. Μια απόφαση που είτε έτσι, είτε αλλιώς έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της πολιτικής κατάστασης της χώρας μας.

Υπογραμμίζεται, ωστόσο, ότι η πραγματική καταδίκη των δολοφόνων της Χρυσής Αυγής πραγματοποιείται ολοκληρωτικά μόνο με την επιβολή του μαζικού κινήματος. “Το φασισμό μπορεί να τσακίσει το λαϊκό και εργατικό κίνημα με την καθημερινή πάλη και τις αξίες της αλληλεγγύης, της φιλίας, της ισότητας, της υπεράσπισης του δίκιου και των αδύναμων, της κατάργησης της εκμετάλλευσης και των διακρίσεων, κόντρα στα συμφέροντα και τις επιδιώξεις του κεφαλαίου, της Ε.Ε. και των κυβερνήσεων. Συνεχίζουμε την μάχη με κινητοποιήσεις εν’όψει και τις 7 Οκτώβρη, ημέρα που κλείνει ένας χρόνο από την καταδίκη της φασιστικής οργάνωσης”, σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Νίκος Αλεγκάκης: Σώθηκε στους Δίδυμους Πύργους, νικήθηκε από τον κορωνοϊό στην Κρήτη

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr