ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕλλαδαΠαξοί: Η στιγμή που εντυπωσιακή θαλαμηγός χτυπάει σε ύφαλο και αρχίζει να βυθίζεται στο Ιόνιο

Παξοί: Η στιγμή που εντυπωσιακή θαλαμηγός χτυπάει σε ύφαλο και αρχίζει να βυθίζεται στο Ιόνιο

Παξοί: Η στιγμή που εντυπωσιακή θαλαμηγός χτυπάει σε ύφαλο και αρχίζει να βυθίζεται στο Ιόνιο

Οι Παξοί στο επίκεντρο για το ναυτικό ατύχημα που σημειώθηκε ανοιχτά του νησιού. Η θαλαμηγός χτύπησε σε ύφαλο και πολύ γρήγορα πήρε κλίση…

Οι Παξοί βρέθηκαν στο επίκεντρο των διαδικτυακών και όχι μόνο συζητήσεων το περασμένο Σάββατο (02-07-2022), όταν θαλαμηγός χτύπησε σε ύφαλο και άρχισε να βυθίζεται μέσα σε λίγα λεπτά. Οι 3 επιβαίνοντες στο σκάφος διασώθηκαν μετά από την ταχύτατη επέμβαση του λιμενικού που ειδοποιήθηκε. Ο χειριστής έκανε λάθος και η θαλαμηγός χτύπησε στον ύφαλο Παναγιά. Αμέσως το σκάφος άρχισε να βάζει νερά, αλλά ευτυχώς για καλή τύχη όλων, η βοήθεια που περίμεναν δεν καθυστέρησε.

Στην θαλαμηγό «Green Wishper» σημαίας Τζέρσεϋ, βρίσκονταν τρεις αλλοδαποί, οι οποίοι και διασώθηκαν από το Λιμενικό. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των Αρχών οι τρεις επιβαίνοντες ήταν καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στον λιμένα «Γαϊου» στους Παξούς.

Στο προσαραγμένο σκάφος παρατηρήθηκε κλίση λόγω εισροής υδάτων και τοποθετήθηκε πλωτό φράγμα προς αποφυγή ρύπανσης, αλλά και φωτεινοί σημαντήρες στην πλώρη και την πρύμνη για την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας.

@georgepolychroniouΠαξούς συμβαίνει τώρα…🎥 Vaggelis Chrysikopoulos

♬ original sound – George Polychroniou

Πηγή: newsit.gr

Ντίνα Κώνστα: Ο προφητικός τελευταίος της ρόλος στην τηλεόραση – Ηλικιωμένη μητέρα με άνοια

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ