ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΠαύλος Μοσχολιός:«Οι κοινωνικές δομές να παραμείνουν στα χέρια των δήμων»

Παύλος Μοσχολιός:«Οι κοινωνικές δομές να παραμείνουν στα χέρια των δήμων»

Με αφορμή υπόμνημα εργαζομένων στις κοινωνικές δομές σχετικά με τη συνέχιση και χρηματοδότηση του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», ο Δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Π. Μοσχολιός, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οποιαδήποτε προσπάθεια ιδιωτικοποίησης των δομών άσκησης προνοιακών πολιτικών, με όποιον μανδύα και αν επενδύεται, μας βρίσκει κατηγορηματικά αντίθετους.
Η στήριξη των αδύναμων κοινωνικών ομάδων, είναι ευθύνη της Πολιτείας και των Φορέων της.
Ιδιαίτερα σήμερα, που η κοινωνία μας βιώνει την τεράστια οικονομική κρίση, οι δημόσιες δομές άσκησης προνοιακών πολιτικών πρέπει να διατηρηθούν και ενισχυθούν.
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στο σύνολό της, απέδειξε ότι μπορεί να ανταποκριθεί με επιτυχία στην ανάπτυξη και λειτουργία δομών κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης.
Ο Δήμος Αγρινίου, έχει δώσει αγώνες για να έχει η Αυτοδιοίκηση την ευθύνη των κοινωνικών δομών και εφαρμόζει από χρόνια συνειδητή, στοχευμένη και συνεπή κοινωνική πολιτική για τους δημότες μας.
Εμμένουμε στη συνέχιση του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», με επαρκή χρηματοδότηση μέσω του «ΣΕΣ 2014-2020», ώστε να εξασφαλιστεί η κάλυψη όλων των προσφερόμενων θέσεων τέκνων στις δομές αλλά και να διασφαλιστούν όλες οι θέσεις και οι σχέσεις εργασίας των εργαζομένων στις Δομές».

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr