ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΠαύλος Μοσχολιός: «Οι παρεμβάσεις μας δίνουν ποιότητα ζωής σε όλο το δήμο»

Παύλος Μοσχολιός: «Οι παρεμβάσεις μας δίνουν ποιότητα ζωής σε όλο το δήμο»

Ο Δήμαρχος Αγρινίου και επικεφαλής του συνδυασμού «Σύγχρονο Αγρίνιο-Κοινωνική Συμμαχία», Παύλος Π. Μοσχολιός, περιόδευσε στη Δημοτική Ενότητα Στράτου και συγκεκριμένα στις τοπικές κοινότητες Ρίγανη, Γουριώτισσα, Όχθια, Κυψέλη, Ματσούκι και Καστράκι.

Μαζί του στην περιοδεία ήταν δημοτικοί σύμβουλοι και πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων, καθώς και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και υποψήφιοι πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων του συνδυασμού.
Σε ό, τι αφορά τα ζητήματα της καθημερινότητας στις περιοχές αυτές, κοινή διαπίστωση ήταν οι συνεχείς παρεμβάσεις που απαιτήθηκαν και έγιναν πράξη στις συντηρήσεις και διανοίξεις των αγροτικών δρόμων, το δίκτυο ύδρευσης, την παροχή δικτύου internet στα αγροτικά ιατρεία, παράλληλα με τις διαρκείς παρεμβάσεις στον ηλεκτροφωτισμό και την καθαριότητα.
«Δεν μείναμε μόνο στην καθημερινότητα στην περιοχή αλλά κάναμε πράξη σημαντικές μας δεσμεύσεις,  όπως την επέκταση του προγράμματος ανακύκλωσης στις τοπικές και δημοτικές κοινότητες, τη σύνδεση με το αστικό ΚΤΕΛ για κοινότητες που δεν ήταν συνδεδεμένες, αλλά και την αναβάθμιση του γηπέδου της Ρίγανης», τόνισε ο κ. Μοσχολιός.
Αναγνώριση της σημασίας για την ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής υπήρξε και ο υπερσύγχρονος αθλητικός χώρος στο Καστράκι, που περιλαμβάνει γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5, γήπεδο μπάσκετ, παιδική χαρά, καθώς και περίφραξη και ηλεκτροφωτισμό όλου του χώρου.
Πρόκειται για ένα έργο από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013 σε ένα χώρο όπου υπήρχαν αθλητικές εγκαταστάσεις εγκαταλειμμένες και τώρα θα μπορούν να τον χρησιμοποιούν οι νέοι, όπως και οι μεγαλύτεροι κάτοικοι του χωριού, αλλά και της ευρύτερης περιοχής που θέλουν να αθληθούν, καθώς και τα μικρά παιδιά.
«Κάνοντας πράξη τις δεσμεύσεις μας αποδεικνύουμε ότι οι παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής δεν αφορούν μόνο την πόλη του Αγρινίου αλλά δίνουν ποιότητα ζωής σε όλο τον Καλλικρατικό Δήμο Αγρινίου, επεσήμανε ο Δήμαρχος Αγρινίου και επικεφαλής του συνδυασμού «Σύγχρονο Αγρίνιο-Κοινωνική Συμμαχία», Παύλος Π. Μοσχολιός.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr