ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΠαύλος Μοσχολιός από Αγγελόκαστρο: «Δική μας πολιτική οι λύσεις και οι υποδομές»

Παύλος Μοσχολιός από Αγγελόκαστρο: «Δική μας πολιτική οι λύσεις και οι υποδομές»

Ο δήμαρχος Αγρινίου και επικεφαλής του συνδυασμού «Σύγχρονο Αγρίνιο-Κοινωνική Συμμαχία», Παύλος Π. Μοσχολιός, επισκέφτηκε αρχικά το τοπικό διαμέρισμα Δοκιμίου και στη συνέχεια στη Δημοτική Ενότητα Αγγελοκάστρου τα τοπικά διαμερίσματα Κλεισορρεύματα, Λυσιμαχεία και Αγγελόκαστρο.

Μαζί του βρέθηκαν δημοτικοί σύμβουλοι και πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων, καθώς και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και υποψήφιοι πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων της παράταξής του.
Οι πρόεδροι, συζητώντας και με τους πολίτες που παραβρέθηκαν, αναφέρθηκαν ιδιαίτερα σε θέματα που βρήκαν λύση και ήταν αιτήματα της περιοχής, πέρα από την καθημερινή παρουσία των υπηρεσιών του δήμου Αγρινίου. Ενδεικτικά ανέφεραν την αποπεράτωση της δεξαμενής στα Κλεισορρεύματα και την κατασκευή γεώτρησης στο Αγγελόκαστρο.
Ο κ. Μοσχολιός από την πλευρά του, αναφέρθηκε στα μεγάλα έργα που έχουν ιδιαίτερη σημασία για την περιοχή, όπως το αποχετευτικό της Δ.Ε. Αγγελόκαστρου έργο με αγωγούς συνολικού μήκους 19.135,00 μέτρων και τρία αντλιοστάσια με τα οποία θα παροχετεύονται τα λύματα στην μονάδα του Βιολογικού Καθαρισμού. Έργο το οποίο ολοκληρώνεται και όχι μόνο θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής της περιοχής αλλά θα θωρακίσει και το λιμναίο οικοσύστημα της Λυσιμαχείας και το ποτάμιο του Αχελώου.
Ανάλογης σημασίας για την περιοχή, τόνισε ο κ. Μοσχολιός, είναι και η αποκατάσταση του Χώρου Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Αποβλήτων της περιοχής, που συνέβαλε, επίσης, στη προστασία του οικοσυστήματος. Δρομολογήθηκε επίσης λύση για την ύδρευση της Δ.Ε. Αγγελοκάστρου από τη λίμνη Καστρακίου, όπως και των παρατριχώνιων περιοχών. Υπενθύμισε, δε, ότι προγραμματίζεται η κατασκευή παιδικής χαράς στην τοπική κοινότητα Αγγελοκάστρου με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο.
«Εμείς δεν καταγράφουμε τώρα τις ανάγκες κάθε περιοχής, αλλά συνεχίζουμε ένα κολοσσιαίο πρόγραμμα, με έργα και παρεμβάσεις σε όλο τον «καλλικρατικό» δήμο Αγρινίου, καλυτερεύοντας τη ζωή των δημοτών και δημιουργώντας συνθήκες ανάπτυξης για τον τόπο μας. Ένα πρόγραμμα που φαινόταν αδύνατο, αλλά εμείς με σκληρή δουλειά το υλοποιήσαμε μέσα στις πιο δύσκολες οικονομικές συνθήκες», επεσήμανε ο δήμαρχος Αγρινίου και επικεφαλής του συνδυασμού «Σύγχρονο Αγρίνιο-Κοινωνική Συμμαχία», Παύλος Π. Μοσχολιός.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr